Tahan Sports Hijab Memang Best!

Korang yang berhijab mesti mencari-cari tudung yang sesuai dengan penampilan terutama ketika keluar beriadahkan. Kalau macam saya antara ciri-ciri yang memang diambil kira adalah seperti:-

  • Selesa dan ringgan
  • Kain tidak jarang
  • Senang dibentuk
  • Terletak elok biarpun pelbagai aktiviti dilakukan 
  • Tidak panas

Kiranya ini adalah ciri-ciri asas yang perlu ada. Dan memang menjadi bonus, sekiranya tudung yang digunakan tutup dada dan pada yang sama menawarkan pada harga yang cukup berpatutan. Kiranya berbaloi dalam setiap pembelian.

Dan ciri-ciri apa yang saya mahukan semuanya ada dengan Tahan Sports Hijab!     

Material kain ini memang best, dia gunakan 90% Polyster + 10% Spandex. Sebabtu dia tidak akan mudah kedut ataupun jarang. Paling penting ianya sangat ringan.

Sebab rekaan tudung ini memang terletak betul di kepala. Memang saya tidak perlukan tudung inner.  Tapi ianya bergantung pada korang, ikut keselesaan.

Jahitan memang kemas. Suka sangat. Dan memang saya rekomen Tahan Sports Hijab ini untuk korang yang memang gemarkan aktiviti lasak, aktif bersenam dan pelbagai aktiviti lagi.

Lebih bersemangat dengan Tahan Sports Hijab, untuk lebih kerap turun padang bersenam. apatah lagi sekarang double chin menjadi-jadi di wajah, ahaha. Adoihai.

So, korang kalau nak dapatkan Tahan Sports Hijab, boleh klik link di bawah (https://www.pttoutdoor.com/shop/tahan-instant-sports-hijab/

Jangan lupa untuk masukkan kod AYU10 dan korang akan dapat lagi 10% diskaun. Ahah! Bestkan 🙂

:-)
Tahan Sports Hijab Memang Best! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on July 23, 2020 Rating: 5

17 comments:

  1. Akak, jarang ada tudung sukan yang labuh. Nanti nak pi cari dan try tudung mereka ni.

    ReplyDelete
  2. Kalau dapat memakai tudung sukan memang baik kan? Boleh lar lebih selesa semasa bersenam.

    ReplyDelete
  3. wahhh best ni! nak beli lah satuuu. nanti kita jogging sama sama ehh kak ayu. hehehehee. yang penting labuh dia tutup dada.

    ReplyDelete
  4. best kan pakai bila bersukan! Tak rasa melekat pun even dah berpeluh sakan, sejuk pulak tu

    ReplyDelete
  5. Tahniah la dapat review tudung TAHAN ni. Memang klu guna tudung utk beriadah harus cari yg tahan ya tak?

    ReplyDelete
  6. Wah......menarik nampak sports hijab nie. Boleh recommend dgn kekawan yg berhijab Dan suka bersukan.

    ReplyDelete
  7. Wahh lepas ni makin slim melim lah Ayu asyik pergi joging dengan Tahan sports Hijab nampak style dan bergaya senang nak buat aktiviti lasak..

    ReplyDelete
  8. tudung sukan ni memang diperlukan untuk mereka yang berhijap. supaya tak tercabut dan fleksible

    ReplyDelete
  9. Bagus sebab ada tudung khas untuk bersukan. Yelah kadang kite tak selesa bila berpeluh.

    ReplyDelete
  10. Fabric tudung tu nampak menarik dan sesuai digunakan sebab ia menyerap peluh... Pastu, boleh imagine, nak bentuk pun mudah... memang dah tertarik nih... Hehehehe...

    ReplyDelete
  11. Waaa sekali nengok boleh tahan lawaaa bila Ayu pakai, nampak selesa sangat ek.. kalau jenis serap peluh memang best laa pakai, so rambut tu xde le kepam bau sangat kannn

    ReplyDelete
  12. Memang kene grab satu ni.. Senang tudung jenis macam ni. Sarung je.. Lepas tu tak panas dan selesa dna ringan.. Jenis serap peluh yang bagus

    ReplyDelete
  13. Memang tahan betul nampak sport hijab tahan ni. Nampak sangat selesa untuk buat aktiviti kecergasan pakai tudung ni

    ReplyDelete
  14. Wah. Mcm boleh beli untuk wife kain tudung tahan ni. Sesuai lah untuk jogging and sport kan. Tiada lagi alasan untuk bersukan haha

    ReplyDelete
  15. Ok nak cari lah sbb jarang ada tudung sukan yg labuh islamic compliance nih kan? Hihi

    ReplyDelete
  16. wahhh menarik. boleh beli. sebab tgh mencari jugak tudung sukan ni hee

    ReplyDelete
  17. Ya kalau nak bersukan kena berpakaian yang sesuai dan selesa baru lah ada semangat

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.