Jom Sertai Peraduan ‘Say It With Oreo’

Jom Sertai Peraduan ‘Say It With Oreo’ - Wah! Tanpa kita sedar sudah lebih 50 tahun, OREO, jenama biskut dari Mondelēz International, memberikan detik keriangan di kalangan masyarakat Malaysia dengan biskut sandwic ikonik. Bagi ‘menambah karakter’ biskut tersebut, OREO telah mengumumkan pelancaran OREO edisi terhad dengan corak timbul bagi menggantikan corak asli OREO dengan seleksi huruf dan emoji. Biskut bercorak timbul ini pasti memberikan lebih keriangan di kalangan pengemar Oreo. Ini kerana biskut juga boleh digunakan untuk mengekspresikan perasaan kita tanpa menggunakan suara mahupun tulisan.


OREO bercorak timbul ini merupakan yang pertama seumpamanya di Asia Tenggara. Arpan Sur, Pengarah Bersekutu, Biskut & Snek Asia Tenggara, Mondelēz berkata, 
OREO bukan sekadar biskut, kerana ia merupakan jenama yang sentiasa megilhamkan detik riang bagi menggembirakan pengguna. Dalam keadaan sekarang di mana pengguna lebih banyak meluangkan masa di rumah dan menikmati snek bersama orang tersayang, kami ingin menambah keseronokan itu dengan mencetuskan idea yang penuh ceria melalui pendekatan 'Say It With OREO’ menggunakan biskut edisi terhad bercorak timbul ini. Anda boleh menggunakan biskut OREO ini untuk menghantar mesej kepada orang tersayang, mencipta singkatan kata, atau berkongsi slanga tempatan kegemaran anda - ianya ringkas namun cukup berpengaruh dalam melahirkan detik riang dan mengeratkan hubungan.


Selain biskut OREO edisi terhad ini, OREO turut melancarkan kempen #SayItWithOREO di seluruh negara . Kempen yang menampilkan pelbagai peraduan dan aktiviti kepada pengguna ini bertujuan untuk mengajak rakyat Malaysia yang kreatif untuk berimaginasi dan mempamerkan keseronokan menerusi peraduan foto, permainan teka kata interaktif dan pelbagai aktiviti lagi. Peraduan yang berlangsung dari 1 Jun hingga 31 Ogos 2020 ini terbuka kepada rakyat Malaysia berumur 18 tahun ke atas, dengan hadiah-hadiah bernilai sehingga RM100,000 untuk dimenangi. Untuk mengambil bahagian, sila layari www.sayitwithoreo.com bagi mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai peraduan tersebut.

Kami sering mempromosikan OREO bersama pelancaran filem baru dan artis antarabangsa, namun kali ini kami ingin meletakkan biskut OREO sebagai tarikan utama dalam mencapai matlamat kami. Menerusi kempen #SayItWithOREO, kami bakal menginspirasikan cara baharu buat pengguna untuk menikmati biskut OREO kegemaran mereka. Kempen ini juga adalah cara kami menyampaikan penghargaan terhadap para pengguna di Malaysia yang telah memberikan sokongan mereka kepada jenama ini sepanjang lebih 50 tahun, dengan merancakkan lagi pendekatan cara riang kami, seiring dengan identiti jenama OREO 
Arpan Sur, Pengarah Bersekutu, Biskut & Snek Asia Tenggara, Mondelēz 


Jom sertai Kempen ‘Say It With Oreo’.Di mana korang perlu mengambil foto paling kreatif bersama biskut OREO bercorak timbul, dan muat naik di Facebook atau Instagram. Jangan lupa untuk sertakan hashtag #SayItWithOREOMY.

Penyertaan paling asli – sama ada dalam bentuk lukisan yang menampilkan biskut OREO, ukiran pada krim, atau menggunakan biskut sebagai hiasan unik – akan berpeluang memenangi hadiah tunai dari OREO. Ini juga bersempena denga Hari Emoji Sedunia pada 17 Julai 2020, snek OREO bercorak timbul ini juga cukup sesuai untuk meraikan simbol warna-warni dan emoji menarik kegemaran ramai.


Selain itu terdapat peraduan #SayItWithOREO Mini Game di www.sayitwithoreo.com yang mana turut menawarkan peluang kepada peserta untuk mengumpul mata ganjaran melalui permainan teka kata secara dalam talian yang menampilkan biskut OREO bercorak. Mata ganjaran yang dikumpul boleh digunakan untuk menebus pelbagai barangan eksklusif edisi terhad OREO. Antara hadiah menarik untuk dimenangi termasuklah hoodie, beg galas, and kusyen kacang (bean bag) OREO.
Sebagai jenama yang inovatif, OREO cukup terkenal dalam memperkenalkan pelbagai perisa yang tersendiri termasuklah red velvet, mentega kacang, pudina dan strawberi. Dan ini merupakan kali pertama OREO membuat perubahan ke atas wafer biskut keluarannya di rantau ini yang mana menampilkan 20 huruf dan emoji unik. OREO edisi terhad ini boleh didapati dalam perisa asli dan coklat di semua cawangan runcit, kedai serbaneka dan kedai dalam talian terkemuka, termasuklah Giant, Mydin, AEON, dan Lazada dalam pek-pek berikut:

Pek 133 gram @ RRP RM3.30
Pek 264.6 gram @ RRP RM5.89

Jom dapatkan OREO terbaru dan sertai "Say It With OREO"
Jom Sertai Peraduan ‘Say It With Oreo’ Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on July 04, 2020 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.