Jom Korang Sertai Peraduan Makan dan Menang Bersama LengQuas Dan Berpeluang Memenangi Hadiah Bernilai RM100,000

Jom Korang Sertai Peraduan Makan dan Menang Bersama LengQuas Dan Berpeluang Memenangi Hadiah Bernilai RM100,000- Hi korang! Saya nak kongsikan satu berita baik untuk semua. Jom sertai Peraduan Makan dan Menang Bersama LengQuas. Peraduan ini bermula dari 1 April sehingga 30 Jun 2021. 


Banyak hadiah yang ditawarkan setiap bulan. Antara hadiah utamanya adalah perkakasan memasak Thermomix! Nah, tidak hairanlah jumlah hadiah yang ditawarkan mencecah sehingga RM100,000.

LengQuas Produk RTC Memudahkan Kerja Memasak
Oh ya, korang pernah dengar produk LengQuas? Untuk pengetahuan semua, LengQuas merupakan produk ready-to-eat (RTC) dari KOPETRO yang mana hidangan yang ditawarkan semuanya adalah sajian kegemaran masyarakat Malaysia.

Daging Dendeng LengQuas

Apa yang menarik cara penyediaannya sangat mudah. Hanya panaskan sahaja beberapa minit dan ianya tersedia untuk dinikmati. Yerp korang! Produk LengQuas ini memang sangat membantu memudahkan dalam penyediaan hidangan setiap hari.

Antara hidangan LengQuas

Antara hidangan LengQuas yang korang boleh cuba seperti Beef Stew, Chiken Glaze, Daging Lemak Kuning, Kari Daging, Daging Asam Pedas, Daging Dendeng, Kuah Kacang, Daging Masak Hitam, Ayam Masak Hitam, Rendang Ayam, Ayam Percik, Paru Goreng Berlada, Sambal Ikan Bilis, Ayam Masak Merah, Nasi Briyani Ayam Rendang, Nasi Putih Daging Masak Hitam, Nasi Minyak Ayam Percik, Nasi Hujan Panas Ayam Kurma, Nasi Briyani Ayam Masak Merah, Nasi Ayam Kukus danNasi Lemak Ikan Bilis,

Cara-Cara Menyertai Peraduan Makan Dan Menang LengQuas


Senang sahaja nak sertai peraduan ini. Hanya ikuti langkah seperti di bawah sahaja:-

✅ Berbelanja minima RM20 untuk mana-mana produk LengQuas.
✅ Imbas kod QR yang tertera.
✅ Jawab solan mudah yang diberikan. Ada juga slogan yang perlu diisi.

Resit pembelian perlu diambil gambar dan di muat naik di dalam borang yang disediakan di atas talian. Jangan buang resit tersebut. Simpan. Ini adalah penting sekiranya anda dipilih menjadi pemenang resit tersebut akan dijadikan sebagai bukti pembelian. Kaedah pemilihan pemenang adalah melalui cabutan bertuah.Pemenang akan diumumkan selepas cabutan bertuah bulanan dijalankan.

KOPETRO juga menganjurkan peraduan buat pengedar-pengedar dan ejen-ejen sah LengQuas bagi menggalakkan persaingan mendapat jualan. Bagi penyertaan ejen dan juga pengedar, pemenang akan diumumkan berdasarkan hasil jualan tertinggi setiap bulan.


Menurut Pengurus Kanan Komunikasi Korporat KOPETRO, En. Ahmad Hazil bin Abd Lateff, peraduan ini adalah salah satu langkah KOPETRO untuk memperkasakan lagi jenama LengQuas dalam industri makanan tempatan.
Sejak mendapat liputan media pada Disember 2020, permintaan terhadap produk LengQuas semakin memberangsangkan. Jadi kami menganjurkan pertandingan ini untuk memeriahkan lagi penjualan produk LengQuas, lebih-lebih lagi apabila Ramadhan akan menjelang tidak lama lagi.
Untuk membuat pembelian produk LengQuas, pelanggan boleh berhubung terus ke talian hotline KOPETRO Food Sdn. Bhd di 60 17-319 5764, atau membuat pembelian melalui ejen-ejen sah LengQuas.

Butiran lanjut mengenai peraduan Kempen Makan & Menang, boleh didapati dengan melayari akaun media sosial LengQuas:

Facebook : @lengquas.official
Twitter : @lengquas
Instagram : @lengquas


Jom Korang Sertai Peraduan Makan dan Menang Bersama LengQuas Dan Berpeluang Memenangi Hadiah Bernilai RM100,000 Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on April 03, 2021 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.