BOMBOLA Antibac Facial Mist Perlu Dimiliki Di Zaman Pandemik


BOMBOLA Antibac Facial Mist Perlu Dimiliki Di Zaman Pandemik- Zaman pandemik ini memang mencabar. Apatah lagi dengan peningkatan kes ini saban hari semakin tinggi jumlah yang telah dijangkiti. Sebagai rakyat Malaysia kita seharusnya bersama-sama putuskan rantaian dengan #KitaJagaKita melindungi diri kita sendiri dari terjangkit dengan wabak covid ini. Salah satu cara yang mudah dan sangat praktikal adalah melalui penggunaan BOMBOLA Antibac Facial Mist


BOMBOLA bunyinya agak catchy. Ianya adalah produk baru di pasaran yang mula diperkenalkan pada tahun 2020 oleh syarikat tempatan yang pakar dalam produk penjagaan diri. Setiap produk yang dihasilkan dengan teliti dan hanya menggunakan bahan-bahan semulajadi dan berkualiti.

Antaranya seperti Aqua, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ceramide 2, Colloidal Silver, Sodium Chloride, Hypochlorous Acid, Ascorbic Acid dan Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil. Formulasinya telah mendapat kelulusan KKM (PEMBERITAHUAN KKM: NOT210300001K) jadi kita tidak perlu rasa was-was menggunakannya.


BOMBOLA sememangnya produk aromaterapi yang terbaik dengan memberi fokus kepada kesihatan mental dan memberi kebaikan kepada kulit. Produk ini boleh digunakan secara santai pada bila-bila masa sahaja dan ianya selamat untuk siapa sahaja baik lelaki mahupun perempuan. Apatah sekarang ini di bulan puasa, BOMBOLA boleh memberi kesegaran sekaligus dapat mengelakkan kulit kita dari kering.

Manfaat BOMBOLA



Bagi saya sendiri antara manfaat jika kita gunakan BOMBOLA ini ialah ianya dapat memberi kesegaran dan juga bertindak sebagai pelembap muka. BOMBOLA juga boleh membasmi kuman dengan formulasinya yang bertindak sebagai anti fungus dan juga antiseptik. Jadi dengan hanya satu semburan telah memberikan begitu banyak manfaat.

BOMBOLA Kegunaan Di Mana Sahaja


Sesuai untuk semua peringkat umur baik lelaki ataupun perempuan. Apa yang penting kena semburkan ke wajah setiap hari. Samada ketika kita keluar bekerja, membeli-belah, beriadah dan sebagainya. Begitu juga untuk anak-anak ke sekolah


BOMBOLA ini sesuai untuk semua jenis kulit muka. Dengan pembungkusan yang sangat praktikal memudahkan untuk kita bawa ke mana sahaja. Terutama untuk kulit kering ianya boleh membantu melembapkan lagi kulit. Manakala jika kulit kita kusam, ianya membantu menjadikan kulit wajah lebih berseri-seri. Memang kita akan rasa kelainannya setiap kali setelah semburan di wajah.

Jom Menang Duit Raya RM500


Dah alang-alan membeli dan guna, jom sertai peraduan yang dianjurkan. Mana tahu ada rezeki memenangi hadiah wang tunai RM500. Wah! Bestkan kalau dapat duit raya, pasti rasa hidup lebih meriah.

Caranya sangat mudah:-

1. Ikuti akaun Instagram @ bombola.co

2. Muat naik video kreatif atau bumerang anda menggunakan Antibac Facial Mist Bombola ke Instagram anda

3. Jangan lupa Tag @ bombola.co & masukkan hashtag #DuitRayaBombola #DuitRayaBombola #DuitRayaBombola

4. Pastikan akaun ditetapkan sebagai "umum" sehingga kita dapat menonton video kreatif anda

5. Tunggu pengumuman pemenang & kumpulkan #DuitRayaBombola anda

Peraduan ini berlangsung dari 13 April hingga 5 Mei 2021 tau :-)


Hubungi BOMBOLA

Keterangan lanjut mengenai produk boleh layari:-

Facebook :
https://www.facebook.com/bombola.official

Instagram :
https://www.instagram.com/bombola.co

#bombola #bombsquad #bombolaantibacfacialmist #bombolagemstonescandles #bombolabathbombs #antibacfacialmist #facialmistmalaysia #candles #candlesmalaysia #lilin #lilinmalaysia #bathbombs #bathbombsmalaysia
BOMBOLA Antibac Facial Mist Perlu Dimiliki Di Zaman Pandemik Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on April 30, 2021 Rating: 5

14 comments:

  1. hahaha kita ingatkan tadi nama kuih! rupanya produk comel je. kaum wanita suka la tu ada produk macam ni. bagus dan berguna kan akak? mujur kite boboy haahaha

    ReplyDelete
  2. ingatkan bomboloni tadi rupanya bombola. nampak sangatlah kan lapar sampai produk face mist pun boleh salah baca. hehe

    ReplyDelete
  3. Samalah ingatkan kuih bomboloni tu kisahnya lain..hehehe. Mcm best je, boleh lah cuba nanti

    ReplyDelete
  4. ada tengok akak share kat ig. macam menarik lah face mist ni sebab ada antibacteria

    ReplyDelete
  5. lain macam betul nama, bombola. amboi! siap ada contest lagi. menarik menarik!

    ReplyDelete
  6. Menarik juga produk ni. Senang je nak apply. Best dapat segarkan muka. Spray je,muka dah segar

    ReplyDelete
  7. Masa mula-mula Sal tak kenal lagi face mist ni..memang takde hati nak guna. Tapi bila dah try sekali tu ..memang tak pernah tinggal beli face mist. Bila keja dalam aircond, baru perasan betapa pentingnya face mist ni. Brand Bombola nimacam best je sebab mudah nak bawak travel. Sal nak try gak

    ReplyDelete
  8. Patut la dia semakin berseri wajahnya ye. Tapi Rawlins memang suka produk serbaguna sebegini - dan ianya senang kita nak bawa ke mana-mana kan.

    ReplyDelete
  9. Facial mist memang wajib ada kak. Cuaca panas bak hang sekarang ni. Takleh tahan. Facial mist memang penyelamat saya. Nanti nak try yang akak review ni. Hehe.

    ReplyDelete
  10. Boleh cuba ni, sekarang menang guna facial mist, sebab senang, lepas solat spray aje.. terus nampak fresh wajah.. nak try laa produk ni pulak..

    ReplyDelete
  11. Bagus kan facial mist ni.. boleh digunakan dimana2 sahaja.. now siap berpeluang untuk menangi duit raya up to RM500.. macam boleh cuba try test jer product ni..

    ReplyDelete
  12. catchy sungguh nama, ingat kan produk apa lah.. rupanya antibac face mist. nice packaging yer yang clean dan minimalist. wah ada contest menarik juga. nak join lah

    ReplyDelete
  13. Tertarik nak cuba face mist ni. Suka part benefit nya dan ingredients nya. Siap ada contest. Nak cuba laaa

    ReplyDelete
  14. huuu nampak menarik la facial mist ni since memang mencari produk ni lama dah. terimakasih atas perkongsian sis

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.