SUNPLAY SKIN AQUA UV PERFECT MILD MILK SUNSCREEN:

Bersedia untuk terpukau dengan inovasi terbaru Sunplay Skin Aqua: UV Perfect Mild Milk Sunscreen. Direka untuk memenuhi permintaan gaya hidup dinamik masa kini, pelindung matahari yang tercanggih ini menawarkan perlindungan yang tiada tandingan terhadap sinaran matahari dan cahaya biru digital, semuanya sambil memenuhi keutamaan profesional muda dan pelajar.

“Misi kami di Rohto Mentholatum adalah untuk merevolusikan penjagaan daripada matahari dengan penyelesaian yang berpatutan dan canggih. Sunplay Skin Aqua UV Perfect Mild Milk Sunscreen merangkumi komitmen ini, memberikan perlindungan unggul terhadap cahaya biru dan sinaran UV yang berbahaya, tanpa menjejaskan kualiti," kata Lim Mei Yuen, Pengurus Besar Rohto Mentholatum.

Ciri-ciri Utama Skin Aqua UV Perfect Mild Milk Sunscreen:
• Pertahanan Lanjutan: SPF50+ PA+++ melindungi daripada sinaran UVA/UVB, manakala teknologi Anti-Blue Light melindungi daripada kerosakan skrin digital.
• Bebas daripada Bahan Tambahan: Direka tanpa alkohol, pewangi, pewarna, minyak mineral dan MIT, sesuai untuk kulit sensitif.
• Ramuan Penjagaan Kulit & Pelembap: Formula pengunci air MPC dan mengandungi Asid Hyaluronik untuk melembapkan kulit dengan berkesan dan mencegah kehilangan lembapan. Mengandungi Kolagen Hidrolisis dan Vitamin B5 & E untuk melindungi daripada penuaan kulit dan mendedahkan kulit berseri yang sihat.
• Kemewahan Mampu Milik: Berharga RM29.90 untuk 40g, ia mesti dimiliki bagi mereka yang mencari perlindungan premium tanpa perlu berbelanja besar.


Krim tabir suria Sunplay Skin Aqua UV Perfect Mild Milk bukan sahaja sekadar sebuah pelindung matahari—ia adalah gaya hidup yang penting. Dengan formula canggih dan tekstur ringan, pelindung matahari ini direka bentuk untuk memukau pengguna, menawarkan formula yang tiada tandingan dan tekstur ringan." tambah Lim Mei Yuen.

Pelindung matahari Sunplay Skin Aqua UV Perfect Mild Milk kini boleh didapatkan di semua farmasi terkemuka dan Shopee, Lazada dan TikTok.

Hayati evolusi teknologi penjagaan kulit dan temui kecantikan yang kekal dengan Sunplay Skin Aqua UV Perfect Mild Milk.

Untuk maklumat lanjut, lawati sunplay.com.my atau berhubung dengan kami di @sunplay_malaysia.
SUNPLAY SKIN AQUA UV PERFECT MILD MILK SUNSCREEN: Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on March 21, 2024 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.