Belisimo Energy Booster Rahsia Kekuatan Semulajadi Di Bulan Puasa

Belisimo merupakan makanan tambahan kesihatan dalam bentuk jeli yang mudah dan praktikal. Dengan formulasi unik memanfaatkan kekuatan gabungan kebaikan biah delima, kurma dan buahan campuran yang lain. Pendekatan Belisimo adalah secara holidtik untuk kesihatan minda, badan dan rohani.Untuk info, Belisimo bukanlah sekadar produk biasa. Formulasinya adalah dari 100% bahan-bahan semula jadi dan bebas dari bahan pengawet, allergen atau gula tambahan.

Apa yang penting Belisimo menawarkan pelbagai manfaat untuk gaya hidup yang aktif dan sihatDalam bentuk jeli yang mudah dibawa ke mana-mana, Belisimo adalah pilihan yang tepat bagi individu yang mengutamakan kesihatan tanpa mengabaikan kesibukan harian.

Keunikan Belisimo Energy Booster:
*Meningkatkan immuniti
*Melambatkan penuaan pramatang
*Menambah tenaga
*Meningkatkan pemulihan otot
*Bantu mengurangkan berat badan

 
Kandungan Nutrisi Penting:
*Vitamin E untuk kulit yang bersinar
*Vitamin C untuk menggalakkan produksi kolagen semulajadi
*Antiinflamatori untuk meredakan keradangan

Disclaimer:
Belisimo bukanlah produk pelangsing, produk kolagen khususatau ubat-ubatan. Ia adalah makanan tambahan semulajadiyang direka untuk menyokong kesejahteraan harian anda. Manfaat yang dinyatakan adalah berdasarkan kepada bahan-bahan yang terdapat dalam Belisimo dan hasil semulajadiyang diberikan.

Pemakanan Selama Ramadhan:
Pengguna disarankan mengambil hanya satu (1) stick jelly Belisimo setiap hari. Belisimo juga boleh diambil sebelum dan selepas makan.

Selain daripada memakannya secara individu, anda boleh hasil hidangan lebih kreatif dengan mencampurkannya dengan makanan anda sekaligus menjadikannya satu tabiat pemakanan yang sihat. (Contoh: dengan sandwich atau smoothie)

Kenapa Mesti Belisimo?
*Tiada kafein
*Tiada produk tenusu
*Tiada produk haiwan
*Tiada gluten atau gelatin
*Tiada gula tambahan
*Tiada alergen
*Tiada hormone

Promosi Gila-Gila Belisimo untuk Edisi Ramadan 2024


Dalam menyambut bulan penuh berkat Ramadan, Belisimo menawarkan promosi hebat untuk edisi khas Ramadan 2024!

Rebut promosi menarik ini sekarang dan nikmati kebaikan kesihatan Belisimo sambil menjalani ibadah puasa.Beli 2 kotak, PERCUMA 1 kotak + PenghantaranPercuma, hanya RM180!

Promosi ini berlangsung sepanjang bulan Mac 2024 sehinggaberakhirnya bulan Ramadan. Jadi, jangan lepaskan peluang ini untuk meningkatkan kesihatan anda dengan Belisimo yang berkhasiat.

BELISIMO STOKIST MARCH OPENING:
Pendaftaran PERCUMA; Hubungi NB Marketing: +6012 302 7094 untuk sertai samada pakej Platinum, Gold dan Silver

Sebagai stokis Belisimo, anda bukan hanya memiliki akses kepada produk berkualiti tinggi untuk ditawarkan kepada pelanggan anda, tetapi juga peluang untuk memperoleh keuntungan yang menarik.

Dengan harga jualan yang menarik dan keuntungan yang besar setiap kotak, pakej-pakej Platinum, Gold dan Silver Belisimo menjanjikan pulangan yang menguntungkan bagi pelaburan anda.

 

Sertainya dalam menyokong kesihatan masyarakat sambil meraih kejayaan perniagaan yang berkekalan.

Untuk maklumat lanjut dan tempahan Belisimo Energy Booster
➔www.nisabakrigourmet.com/products/belisimo-super-vit-energy

Telefon:  012-3207094
Emel: info@belisimo.com
Laman Web: www.belisimo.com


Instagram: @belisimo.my
Tiktok: @belisimo.my

Tawaran adalah terhad dan rebutlah peluang baik ini sebelum kehabisan stok! Jadikan Ramadan tahun ini lebih bermakna dan hidup gaya sihat bersama Belisimo.

#belisimomy #belisimoenergybooster #supervitbelisimo
Belisimo Energy Booster Rahsia Kekuatan Semulajadi Di Bulan Puasa Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on March 18, 2024 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.