Sejuta Kata Lagu Duet Terbaru Hazrul Nizam dan Diana Nazyra

Sejuta Kata Lagu Duet Terbaru Hazrul Nizam dan Diana Nazyra  - Rentak sentimental, bait lirik yang cukup catchy semuanya terangkum didalam lagi duet Sejuta Kata. Lirik lagu adalah hasil dari Hazama dan Omar K penggiat seni dari Malaysia.


Pasangan sahabat dari Singapura – penyanyi Hazrul Nizam dan Diana Nazyra – telah acap kali merancang untuk merakamkan lagu duet bersama, namun dek kesibukan masing-masing, keinginan mereka ini sentiasa tertangguh.
Maka tidak hairanlah apabila Hazrul Nizam yang mula menerima pelawaan untuk merakamkan lagu setelah dikenali semula melalui rancangan realiti Gegar Vaganza musim ke-9, bertindak untuk menghubungi Diana Nazyra bagi menzahirkan hasrat mereka yang telah lama tertunda ini.

Sememangnya muzik adalah universal tanpa garisan, Malaysia dipilih sebagai lokasi paling tepat bagi melancarkan lagi duet yang mampu menghubungkan dunia seni dua negara ini.

Untuk info, lagu duet terbaru dari Hazrul Nizam dan Diana Nazyra ini menceritakan kisah cinta yang amat indah dan sukar digambarkan walau dengan sejuta kata. Meski ada halangan sepanjang hubungan, mereka berjanji akan kekal setia menanti hari bahagia yang bakal tiba.


SEJUTA KATA telah dilancarkan pada 23 Mei yang lalu di semua pelantar penstriman digital dan video muzik rasminya boleh ditonton di saluran YouTube Alternate Records & Talents.Sejuta Kata Lagu Duet Terbaru Hazrul Nizam dan Diana Nazyra Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on July 05, 2023 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.