NESCAFE GOLD Kini Hadir Dengan Wajah dan Konsep Baru

NESCAFE sememangnya sentiasa komited untuk kekal relevan sebagai jenama kopi terkenal dan sentiasa digemari semua penduduk seluruh dunia. Dan kini NESCAFE GOLD telah memperkenalkan wajah dan konsep terbaru bagi menambahkan lagi daya tarikan dan keaslian mutu kopi yang sentiasa menjadi pilihan pengguna.

NESCAFE GOLD kopinya adalah dari biji kopi Arabica yang telah ditanam di pergunungan. Biji kopi ini telah dipilih dengan rapi, menjalani proses pemangangan yang menerbitkan aroma dengan rasa kopi yang terbaik. Proses adunan dan aroma ini lambang kepada simbol keemasan.

 Ketika pelancaran NESCAFE GOLD baru ini turut diperkenalkan kafe kontena "NESCAFE GOLD experiential cafe". Di mana pengunjung boleh merasai kopi unik dan melihat sendiri cara pembuatan kopi ini.
Saya sendiri dapat merasai kopi Nescafe yang disediakan melalui mesin Barista Nescafe Gold terbaru yang kita boleh sediakan coffee latte di rumah. Bestkan. Tengok buih yang terbit juga benar-benar mengujakan saya.

So, korang boleh rasai pengalaman menikmati NESCAFE GOLDyang akan ditempatkan di The Square Publika bermula hari ini sehingga 14 April 2019. Dan seterusnya akan berada di MyTOWN Cheras bermula dari 19 April sehingga 5 Mei 2019.

Jangan lupa singgah tau!!!
NESCAFE GOLD Kini Hadir Dengan Wajah dan Konsep Baru Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on April 11, 2019 Rating: 5

21 comments:

  1. Eh tak ingat dah la sebelum ni packaging die macam mana. adahal saya memang minum pun pakai barista machine dieorang dulu. Tapi lepas pregnant hari tu terus tak minum dah sebab sakit kepala teruk

    ReplyDelete
  2. uish nampak sedap jer nescafe tu..dah lama xminum nescafe lepas menyusukan anak..sbb ada ckp nati perut anak kembung..ni anak dh setahun boleh cari yg baru ni..mcm sedap je

    ReplyDelete
  3. TB suka giler nescafe.. nak pulak nescafe ice.. tapi dulu bolehlah minum sekarang ni TB asyik pening je minum.. mungkin dah tak sesuai dengan umur kot.. huhu.. minum je pening .. minum je pening.. tapi sebab suka sangat nescafe.. kadang layankan aje.. pening tolak tepi.. hahaha

    ReplyDelete
  4. Nescafe mmg bestfriend. Hari-hari mesti pekena nescafe sebelum memulakan hari. Hehe. Cantik la packaging Nescafe Gold baru ni.

    ReplyDelete
  5. ai peminat nescafe sekarang sejak dah ada barista sendiri kat rumah , alaa dolce gusto tu lerrr...memang kopi on time tapi kena kawal pengambilan kalau tak memang tak boleh tidur seharian...apa ytang best pasal nescafe ialah aromanya buat mata yang letih dan ngantuk jadi segar

    ReplyDelete
  6. saya agak jarang minum nescafe, tapi rasanya mmg sedap. btw tak berapa ingat pulak mcm mana wajah lamanya. :)

    ReplyDelete
  7. Setiap hari memang tak sah kalau tak pekena secawan Nescafe. Kalau tak rasa tak fresh sb dah terbiasa. Kopi biasa Bella kurang sket, sebab selalunya kurang kick. Btw, outfit awak cantik. Kita suka padanan tudung n baju tu. Lari topik jappp. Hehe

    ReplyDelete
  8. Nampak sedap Nescafe tu, berbuih-buih macam krim dah. Umphhhh.
    Lama juga tak minum Nescafe ni sebab perut tak tahan dengan kopi segera ni.

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  9. sedap lagi kalu nescafe orang tolong bancuhkan..eh tetibah.. bila akan start jual kopi ni? nak try cuba rasa jugak resepi baru nescafe gold ni.

    ReplyDelete
  10. Nasib baik saya jenis tak minum Nescafe tapi kawan saya memang hantu Nescafe .Dia suka sangat sangat .Ni kalau dia tahu ada Nescafe Gold ni lagi dia suka .penggemar Nescafe memang akan teruja dengan Nescafe baru ni kan .Suka tengok orang minum tapi sendiri tak minum

    ReplyDelete
  11. Mesti sedap kan. emi dalam proses kurangkan minuman berkafein. Tapi sesekali minum jugak la untuk lepaskan rasa mengidam tu haha. Eh tp mak ayah emi suka betul minum nescafe. nnt boleh beli nescafe gold ni utk dorang

    ReplyDelete
  12. Sejak dah beranak pinak kan. Teman baik saya nescafe gold la. Saya suka rasa dia yang pekat dan aroma dia. Bg semangat nak mulakan hari. Biasa la busy mak mak ni. Hahaha

    ReplyDelete
  13. Lama tak beli neacafe, entah kknp haritu husbnd beli. Kita pula kadg2 je minum tak boleh selalu sebab migrain. Haritu teringin nak minum.. Areghh sedapynyaaa.. Packaging dia pun lawa

    ReplyDelete
  14. Waaa.. Nescafe Gold. Husbnd kita peminat nescafe.
    Mcm kita kalau kat rumah tak minum nescafe.
    Tapi kalau balik rumah mak, mak buat minum je.
    Sebab kalau orang lain buat rasa sedapnyaaaa.
    Hehe

    ReplyDelete
  15. Sempat lah nak singgah esok. esok mmg nak pegi situ pun. Hehhee. Tgok aje lah ambik gambar tapi tak minum. Hahaha

    ReplyDelete
  16. Bestnya..tak sabar nak beli dan merasai keenakan nescafe gold yang lama..Murni pon seorang penggemar nescafe gold..di rumah berpuluh2 botol nescafe murni recyle boh rempah ratus..ehehe

    ReplyDelete
  17. Owhh dah ada packaging baru dah, lama betul tak minum nescafe buat sendiri ni. Selalu pakai 3 in 1 tu je, senang cite..hehehe.

    ReplyDelete
  18. wahh ada kopi event x hajak kakk!! nescafe 1 hari xd boleh pening ! hahaha

    ReplyDelete
  19. Nasib baiklh kita ni bukan penggemar nescafe. Btw yg bru ni nmpak lbih mnarik sis. Mesti sedap sangt tu. Tetiba plak saya rasa nak cuba

    ReplyDelete
  20. I don't remember when was my last time having this nescafe. They really doing great achievement and I kinda attracted by the coffee machine. I don't mind to check this out
    ..

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.