Serlahkan Kecantikan Sebenar Dengan Mudah Menggunakan Hada Labo Micellar Water

Serlahkan KecantikanUntuk mencapai kulit wajah yang sempurna dan berseri, ia bermula dengan menanggalkan solekan dengan cara yang betul. Hada Labo, jenama penjagaan kulit Jepun yang terkenal dengan keunggulan dan popularitinya, mempunyai perawatan istimewa untuk peminat penjagaan kulit di Malaysia.

Dengan ini, Hada Labo telah memperkenalkan Micellar Cleansing Water yang terbaru. Siri unik ini menggabungkan formula pembersihan yang lembut namun sangat berkesan, bukan sahaja menanggalkan semua solekan dari muka secara menyeluruh tetapi juga membersihkan pori-pori dan sebum berlebihan secara mendalam. Ia sekali gus menjadikan kulit lebih segar, bersih dan bersinar. Diresapi dengan hyaluronic acid berganda (hyaluronic acid + hydrolyzed hyaluronic acid), ia memberikan kelembapan dan kilauan tambahan, memastikan kulit anda kelihatan dan terasa terbaik.

Formulasi bebas daripada pewarna, pewangi dan alkohol, menjadikannya sesuai untuk jenis kulit yang paling sensitif sekalipun.

Micellar Cleansing Water yang serba baharu dengan mudah menanggalkan solekan dengan hanya satu sapuan, menghalus dan membersihkan pori-pori anda secara halus, memberikan keseimbangan sempurna antara kecekapan, kemudahan dan penjagaan. Tiada kesan kering atau rasa pedih, hanya kulit yang bersih dan cerah.


Dua varian baharu Hada Labo Micellar Cleansing Water adalah seperti:

1. Pore Refining Micellar Cleansing Water (300ML), RM49.90
Bosan dengan rasa berminyak dan menangani pori tersumbat daripada penanggal mekap tradisional? Tidak perlu mencari lagi selain "Hada Labo Pore Refining Micellar Cleansing Water." Formula pembersihan dua lapisan revolusioner ini dengan mudah melarutkan semua kesan solek, termasuk maskara kalis air, warna bibir kusam, dan kekotoran pori yang degil, menjadikan kulit anda licin dan bersih tanpa tekstur kasar. 


Diperkaya dengan enzim berganda, ia juga membantu mengelupaskan sel kulit mati dan menghilangkan bintik hitam, membolehkan pori- pori anda bernafas dan mencapai sentuhan yang bersih dan telus.  Selain itu,dengan kebaikan hyaluronic acid berganda, kulit anda kekal lembap dan berseri
walaupun selepas dibersihkan.

2. Skin Purifying Micellar Cleansing Water (300ML), RM49.90
Bagi mereka yang mempunyai kulit rawan berminyak, "Hada Labo Skin Purifying Micellar Cleansing Water" adalah penyelesaian terbaik. Dikuasakan oleh teknologi penulenan Micellar yang unik, ia dengan pantas menarik dan melarutkan solekan dan kekotoran apabila bersentuhan, memberikan sensasi lembut dan tidak melekit sambil mengelap semua kesan solekan. Diresapi dengan Lumpur Glasier Alaska, ia berkesan menyerap sebum berlebihan, memastikan pengalaman selepas
pembersihan yang setara dan selesa untuk kulit. 


Dirumus dengan hyaluronic acid berganda, ia mengekalkan kulit anda lembap dan segar sepanjang hari. Percayailah bulu mata anda dan nikmati pengalaman menanggalkan solekan tanpa kebimbangan.

Kedua-dua varian tersedia untuk pembelian di farmasi utama, pasar raya dan laman
e-dagang popular seperti Shopee dan Lazada.

Serlahkan kecantikan sebenar anda dengan mudah dengan Hada Labo Micellar
Water dan rasai perbezaannya dalam rutin penjagaan kulit harian anda.Serlahkan Kecantikan Sebenar Dengan Mudah Menggunakan Hada Labo Micellar Water Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on October 09, 2023 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.