WOW, BESTNYA KALAU MENANG RM3,000 DUIT RAYA DARIPADA SOFEAROSE!

WOW, MENANG RM3,000 DUIT RAYA BERSAMA SOFEAROSE!- Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :-) So amacam rasa setelah sebulan lama berada dalam tempoh PKP ni. Stress?

Ahaks! Jom hilangkan rasa bosan sepanjang tempoh #dudukrumah dengan berpeluang memenangi RM500 untuk 6 bulan dari SofeaRose ni! Fuh, macam keluarkan duit KWSP dahkan, dapat RM500 untuk 6 bulan berturut-turut, RM3,000 kalau dijumlahkan!

Best giler!

Durian Runtuh Jika Menang RM3000!
 
Sememangnya jenama hijab dan pakaian muslimah trendy, SofeaRose cukup terkenal dikalangan mereka yang suka berfesyen. Tidak pernah culas mengambil berat tentang perkembangan kaum wanita khususnya, SofeaRose sentiasa mahu memberikan yang terbaik buat semua peminat- peminatnya dan pengguna label mereka yang setia. Oleh sebab itu, SofeaRose ingin kongsikan wang RM3,000 ini bersama semua pengguna setia SofeaRose. Yeayy!!!


Cantikkan baju ni :-)


Macam-macam boleh kita beli dengan RM3,000 kan? Memang besar nilainya untuk zaman PKP sekarang ini.

Dengar je cerita pasal menang wang tunai ni mesti korang rasa bahagia bukan? Hehe. Untuk pengetahuan semua program #duitrayaSofeaRose, hanya mencari seorang pemenang untuk menerima duit raya sebanyak RM500 selama 6 bulan, ya RM3,000! Kiranya macam dapat bonus setiap bulan RM500 untuk tempoh 6 bulan.

Caranya mudah, korang hanya perlu membuat pembelian minima sebanyak RM109 melalui :

1) Website www.sofearose.com ;

2) Facebook @sofearose ;

3) Instagram @sofearose_hq ;

4) Agent / Dropship SofeaRose yang berdaftar


Oh ya! Yang bestnya, korang akan mendapat dua penyertaan kalau anda menjadi pembeli terawal. Dua penyertaan bermaksud dua kali ganda peluang untuk menang RM3,000! Wow!

Untuk menunjukkan ketelusan kepada pemenang, pemenang akan dipilih secara LIVE di Facebook & Instagram SofeaRose. RM500 akan dikreditkan terus ke dalam akaun bank korang setiap 5hb selama enam bulan berturut-turut. Best giler!!!

Saya suka juga dengan rekaan baju ini.

Bagi yang baru mendengar jenama SofeaRose ini, sedikit onfo yang ingin saya kongsikan. Di mana SofeaRose mula mencipta nama pada 2014 . Dan jenama ini aktif dengan gaya Art To Wear dan pernah digayakan di pentas antarabangsa seperti London pada 2016 dan Madrid pada 2017.


Kaloborasi Bersama Artis
Empayar SofeaRose terus melebar sayap jenama mereka dengan terpatrinya SofeaRose x Erra Fazira melalui pelancaran The Primadona series.Untuk tahun ini, sekali lagi SofeaRose mencipta nama di dalam pentas seni menerusi SofeaRose x Diana Danielle Grandeur Raya 2020 dengan menampilkan 40 pilihan koleksi raya bergaya mewah namun pada harga mampu milik kerana, bagi Sofearose hanya satu, Kemewahan Milik Semua.


SofeaRose Melancarkan Tabung COVID19
Baru-baru ini SofeaRose terkesan dengan cerita keluarga yang kurang berkemampuan kerana pandemic COVID19 ini dan lantas melancarkan Tabung COVID19 SofeaRose dengan menggunakan 5% hasil jualan kepada keluarga yang kurang bernasib baik. Tambahan lagi, SofeaRose juga membubarkan yuran pendaftaran sebagai dropship untuk membantu mereka yang terkesan dari Covid19 untuk mencari pendapatan sampingan.
Jom kita sama-sama support jenama SofeaRose, mana tahu ada rezeki boleh menang wang tunai RM3,000 sambil-sambil bersedekah kepada mereka yang memerlukan. DAN paling penting, dapat produk yang best sangat!

Diskaun Sebanyak 10%
Nak lagi best? Gunakan COUPON CODE : AYU10 ini semasa membuat pembelian di website untuk mendapat discount sebanyak 10% untuk baju raya. Coupon code khas untuk pembaca di blog www.ayuarjuna.com .

Okay, sampai sini sahaja. Jom apa lagi mehla membeli SofeaRose!
WOW, BESTNYA KALAU MENANG RM3,000 DUIT RAYA DARIPADA SOFEAROSE! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on April 17, 2020 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.