Ambrosial Minuman Yogurt Terbaru Di Pasaran


Ambrosial Minuman Yogurt Terbaru Di Pasaran - Sebagai ibu saya sentiasa memilih yang terbaik untuk keluarga teruatamanya pemakanan. Makanan dan minuman yang berkhasiat tentunya yang mengandungi segala kebaikan seperti vitamin dan protein yang sememangnya sangat diperlukan oleh badan.

Dan baru-baru ini saya telah diperkenalkan dengan produk Ambrosial, produk minuman yogurt yang diinspirasi daripada perkataan Greek yang membawa maksud 'sedap'!


Melihat pada kandungannya yang cukup bernutrisi menyebabkan saya tidak ragu-ragu untuk memberikan kepada keluarga saya. Terutama buat anak-anak yang sedang membesar. Mereka memang perlukan makanan yang berkhasiat dan seimbang. Selain itu, menikmati yogurt juga dapat memberi kekenyangan tanpa rasa kelaparan yang sangat kerap. Jadi sekaligus ianya sangat bagus untuk diet.


Paling mnegujakan melihat kepada cara pembungkusan yang cukup esklusif. Bayangkan kita menikmati yogurt di dalam kotak minuman. Hanya menggunakan straw. Memang sangat menitik berat tentang aspek kebersihan (hygience).

Ada 5 perisa yang boleh korang cuba tau. Antaranya seperti Original, Yellow Peach & Oat, Mango & Passion Fruit, Blueberry dan Strawberry.




Unik dan tampil mewah gayah pembungkusan seperti ini. Memang praktikal samada untuk menikmatinya di rumah mahupun di mana sahaja.

Produk ini boleh didapatkan melalui pembelian atas talian. Caranya dengan layari samada:-

Laman Web 👇

Laman FB 👇


Sedap dan berkhasiat, 
Rasainya dengan penuh nikmat!
Ambrosial Minuman Yogurt Terbaru Di Pasaran Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on April 22, 2020 Rating: 5

18 comments:

  1. lamanya tk minum minuman yogurt..fav juga minuman yogurt...oh yg ni kena beli online

    ReplyDelete
  2. Selalu minum yg ada kat pasaraya je. Yang ni baru tahu. Boleh cuba la nanti bila hbs PKP ni.

    ReplyDelete
  3. menariknya brand yogurt baru ni macam-macam perisa ada boleh lah try lepas ni

    ReplyDelete
  4. aida suka num yogurt. nestle tu sedap!
    semlm ada baca blog somebody, this one dijadikan bahan burnt ciskek.
    gantikan whipping cream.
    terbaik la :)

    ReplyDelete
  5. First time dengar brand ni. nanti nak cari and try sebab saya suka minum yogurt

    ReplyDelete
  6. Woww airair yogurt. .suka minum. Ni jenama baru ke. Menarik tengoknya. Puasa ni minum yogurt ok juga kan. Ada macam2 jenis ye

    ReplyDelete
  7. My family love ambrosial too! Since our visit to China many years ago. Good beverages! They have limited edition too time to time. yummy

    ReplyDelete
  8. wahhh nampak menarik produk ni. saya ni jarang juga minum yogurt tapi mcm nak cuba pulak yogurt ni.

    ReplyDelete
  9. Brand ni ada jual kat mana dah kak ayu? Sedap tak? Nak cuba lah.. Za mmg suka yogurt

    ReplyDelete
  10. sedap sangat-sangat. fav family mommy ni. sampaikan anak pun suka sangat-sangat. so creamy

    ReplyDelete
  11. Macam sedap jer air tu, Saya tak pernah rasa nanti nak beli jugalah... check dekat facebook atau laman web dia yea

    ReplyDelete
  12. Iena suka minum and makan yourgurt..mmg fav..plain yougurt sentiasa ade dalam peti ais hehe..klu x mkn ..iena buat masker hehe..Btw jenama Ambrosial ni first time iena dengar..takpernah cuba lg..nty blh la cuba

    ReplyDelete
  13. Bolwh lepas ni saya cuba minuman yogurt ambrosial ni. Sebelum ni kalau nak minum yogurt memang saya stay satu produk je. Bolehlah variasi minum yogurt dari pelbagai jenama. Setiap jenama pasti ada rasa tersendiri

    ReplyDelete
  14. rasanya macam pernah tengok juga minumn brand ni. tapi belum pernah cuba. insyaAllah nanti boleh try

    ReplyDelete
  15. Sis baru tau jenama ni, macam best aje, seba yogurt kan, mesti sedap, nampak pun ada macam-macam jenis tu..boleh cuba ni buat berbuka puasa..

    ReplyDelete
  16. Minuman baru ekk..tak.pernah cuba lagi. Macam sedap je kan..macam perisa pulak tu. Nak.gi cari lah

    ReplyDelete
  17. Tak pernah lagi Cuba yogurt ni... nanti nak check out la nampak macam delicious teruk je ni hahaha.. macam nilopaaaa

    ReplyDelete
  18. When I was in China, I beli banyak! I love this greek yogurt so much !

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.