Jom Muat Turun Aplikasi RodeoGo, Ada Banyak Ganjaran Menanti Korang!

Musim PKP ni memang kita akan banyak menghabiskan masa di rumah. Dan sebenarnya kita ada banyak aktiviti yang boleh dilakukan di rumah dan mendatangkan hasil. Seperti saya, selain daripada  memasak untuk keluarga, saya juga sudah mula berjinak-jinak berkebun di depan rumah. Memang seronok!

Muat Turun Aplikasi RodeoGo Semudah ABC
Bertambah seronok lagi apabila kawan baik saya telah memperkenalkan satu apps yang agak menarik, di mana kita boleh menjana pendapatan sendiri melalui aktiviti yang disediakan. Kenalkan  aplikasi RodeoGo!


Ada dua cara nak muat turun aplikasi ini iaitu:-

Android:- https://lnkd.in/fW6NJ3e
IOS:- https://lnkd.in/f6EUPua

Akan muncul ikon RodeoGo di paparan telefon dan kita bolehlah start 'explore'!

Kempen RodeoGo Yang Terkini
Biasanya kempen RodeoGo melibatkan aktiviti di luar. Sebab saya perasan ada beberapa kawan saya yang telahpun menyertai RodeoGo ini melakukan pelbagai tugasan menarik. Antaranya seperti bergambar dengan produk, banner dan sebagainya.

Contoh salah satu kempen Kak Zie iaitu kawan saya sertai bersama RodeoGo (2019)

Tetapi memandangkan pada masa sekarang, Malaysia berada di dalam tempoh PKP, segala aktiviti perlulah dilakukan dari rumah. Jadi antara kempen yang disediakan oleh RodeoGo yang terkini adalah seperti;
  • Tonton dan jawab soalan berdasarkan video kempen di RodeoGo
  • Menerusi iklan di televisyen
  • Jawab soal-selidik yang disediakan

Contoh kempen terkini yang saya telah sertai ini iaitu KIT-KAT


Hanya tonton video tersebut dan kemudian jawab soalan.

Video yang dipaparkan selain daripada berinformasi ianya juga memberi inspirasi tau! Contoh video Kit-Kat ini yang mana kita boleh belajar bagaimana nak hasilkan pencuci mulut Kit Kat Truffle.

Selesai jawab, kita akan dapat lihat berapa jumlah coins yang berjaya dikutip. Menarik kan!!


Macam kawan saya Kak Ziema, Wow!! Diam2 dapat kumpul RM70

Apa yang menarik ganjaran yang ditawarkan menerusi aplikasi RodeoGo samada ianya dalam bentuk wang tunai (cash) ataupun voucher!


Kempen Yang Menyertai Adalah Dari Jenama Yang Cukup Dikenali

Lihat sahaja pada jenama-jenama yang terlibat semuanya memang hebat. Sebagai penggunan produk jenama ini tentunya saya teruja apabila melihat perkongsian info yang telah disampaikan menerusi pengiklanan dan kempen seperti ini.


RodeoGo Kita Boleh dapatkan Ganjaran Dengan Mudah


Tiada syarat-syarat khas yang diperlukan untuk menyertai RodeoGo. Apa yang perlu korang buat, hanyalah muat turun aplikasi ini dan lakukan semua kempen jika mahu rebut peluang ganjaran yang ditawarkan. Tiada komitmen untuk mencari 'engagement' seperti komen dan LIKE paling banyak. Tetapi ianya bergantung kepada kesungguhan kita untuk merebut peluang melakukan semua kempen yang ditawarkan.

Secara peribadi apa yang dapat saya kongsikan, apps ini memang menarik dan sangat sesuai untuk kita semua terutama didalam tempoh PKP ini :-) :-) Serius!

Keterangan lanjut boleh layari lama sosial media RodeoGo:-

Youtube:- https://www.youtube.com/watch?v=uGjdBfMBECo
FB:- https://www.facebook.com/RodeoG0
IG: https://www.instagram.com/rodeogo_my/

Jom sertai RodeoGo!
Jom Muat Turun Aplikasi RodeoGo, Ada Banyak Ganjaran Menanti Korang! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on April 18, 2020 Rating: 5

39 comments:

  1. Sebut aje apps, nak tergelak gak, sepanjang PKP ni kemain banyak donlod apps...heheheheh...yang ni pun kena donlod gak ni, nak tengok apa yang ebstnya, dari pembacaan ni nampak menarik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  2. wahh apps yang sangatlah bagus. terus download haha terima kasih share

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  3. menarik eh..time PKP banyak masa boleh la generate income guna apps. jap BBL nak download

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  4. Macam yang sis lin cakap, Tengah-Tengah pkp ni memang kerja download app je. Tak sedorrr gb hp bukan banyak. Download 1, deleted 1. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  5. Nampak menarik ni Ayu sebab kebanyakkan ni kita guna produknya. nanti nak usya apps ni pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  6. saya dah download semalam lepas baca post sapa tah. saya dah earn RM4.. haha.. semua RM1 je. ada yg RM50 tp gigih pulak nak keluar cari kereta apa tah syarat nye tu. best best.. siyes best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  7. ada baca ni few times. tapi lom download apps nyer, ayu.
    rm70. sape nak kasik, kan? alhamdulillah la dpt dari apps ni.
    nanti la nak godek godek dulu. berbaloi ke tak kan.
    if yes, nak suruh anak2 join jugak :) dpt duit secara pasif.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  8. tak download lagi. haha. ada cerita movie korea tak? kalau ada, memang kita download segera ni. haha. sekarang banyak apps yang tengah running download. tontonnya tak tahu lah bila. tapi yang menarik dengan apps ni, tengok ja pun boleh earning. nice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  9. Dah baca mengenai Rodeogo ini n nampak menarik cuma blm sempat nk download n cuba lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  10. Dah macam-macam apps ada dalam phone sepanjang tempoh PKP ini. Boostlah, Shopee lah. Kalau ada apps yang macam ini lagi best. Ada ganjaran. Nanti mendownloadlah kita.😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang banyak sekarang, tetapi semuanya ambil dari kita betul? Tapi, App ini bagi duit. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  11. Perasan dayat suka post gambar hashtag rodeo ni dulu, ingat dia join contest. Rupanya boleh buat duit ya... bagus juga menabung gini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  12. Thanks for sharing! I think I also can download this too! Let's see if we can earn a little bit money.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  13. bolehlah nnti download apps ni. nampak menarik & boleh buat duit. thanks share ya kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  14. Dah install aplikasi ni. Menarik ya boleh cari duit poket. Task pun senang tp sis belom cuba lagi tak sempat. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ for your support. Keep promoting us as we can offer better deal

      Delete
  15. Kalau dah dapat duit tu nnt mcm mana nak withdraw pula kak ayu? Nak tau ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  16. Haritu ade terbaca marina pun buat radeogo. Haish nak kene download jugala.. Dapat ganjaran dengan sennag. Menarik sangat. Waktu sekrg mmg kene cari solusi nak cari duit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  17. untungkan sebab boleh jana pendapatan juga dengan install apps ni. thanks info

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  18. Baru tau ada app ni.sjrg dah macam2 app yg kita blh download apa lg dlm masa PKP ni byk benda kita nak tgk kat app

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

      Delete
  19. Oo mcm tu ke.. memang sesuai lah download n buat time PKP ni kan. Daripada duduk saja2. Baik duduk2 sambil buat duit kan.

    ReplyDelete
  20. Jom, download the app and try out. Don't forget to follow us on FB and IG for campaign updates.

    ReplyDelete
  21. Wow it is really rewarding to use this redeogo app it seems. I am going to download it and try right now. Thank for sharing. :)

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.