realme TAWARKAN KOMBO BUAT PEMINAT ESTETIK DAN MUZIK

Yerpp korang realme Malaysia telah memperkenalkan dua produk terbaru mereka iaitu audio realme Buds Air dan telefon pintar realme 5i. Ini merupakan siri kelima realme. Oh ya korang! realme Buds Air juga merupakan produk IoT pertama realme. Bestkan!


MK dan Santee yang begitu bertenaga membuat persembahan

Menurut Tiffany Teh selaku Pengurus Jenama realme Malaysia, “Tahun lepas merupakan tahun yang
menakjubkan dan kami pasti rakyat Malaysia yakin bahawa realme akan terus membawa produk satu
lonjakan ke hadapan sejajar dengan misi dan visi kami. Hari ini, kami akan memulakan tahun 2020
dengan satu lagi kejayaan penting dengan menawarkan produk audio tanpa wayar, realme Buds Air.
Tidak lupa juga, realme 5i dengan yang dikenali sebagai produk Quad Kamera Raja Bateri. Setiap produk yang kami bawakan ada pengelasan penggunanya tersendiri dan paling menjadi tumpuan sudah semestinya reka bentuk dan prestasi produk itu sendiri.”


realme Buds Air - True Wireless, Smart Assistant
Produk yang menjadi tumpuan ini menawarkan pengalaman audio tanpa wayar, sekaligus memberikan kebebasan mendengar muzik di mana sahaja. Ciri audionya ditambah baik dengan custom R1 chip dan Bluetooth 5.0 yang membolehkan sambungan segera dan stabil antara realme Buds Air dan telefon pintar.
Bukan itu sahaja, penggunaan realme Buds Air juga memberi prestasi bateri yang lebih baik dan
akses kawalan pintar (smart assistant) yang menyenangkan. Dengan transmisi dwi-masa sebenar, realme Buds Air dioptimumkan dengan Mod Permainan yang memastikan pergerakan sempurna antara visual dan bunyi, iaitu kelewatan bunyi bagi mod biasa adalah 243.8ms, manakala bagi mod permainan adalah 119.3ms. Ini sudah pasti bakal menjadi idaman setiap peminat mobile gaming tegar.

realme Buds Air juga dilengkapi dua mikrofon dengan teknologi Environment Noise Cancellation. Contohnya ketika membuat panggilan suara kita akan tetap jelas walaupun dalam suasana yang bising. Manakala bagi pengecasan penuh melalui kabel type-C, realme Buds Air boleh digunakan untuk tempoh sehingga 17 jam. Dari segi reka bentuk, realme Buds Air mempunyai bentuk kanal telinga yang sangat sesuai secara semulajadi terintegrasi dengan telinga korang!

Ada 3 warna yang boleh dipilih

Produk realme Buds Air turut menyokong operasi sentuhan pintar dan menyediakan kawalan pintar
untuk menjawab atau menamatkan panggilan, menukar muzik, melancarkan pembantu suara serta
keluar masuk mod prestasi dengan sentuhan. Teknologi melalui Google Assistant ini membolehkan
seseorang menikmati gaya hidup pintar baharu tanpa mengeluarkan telefon, boleh mengawal playback muzik, panggilan, pelarasan volume dan perkhidmatan maklumat, seperti cuaca.

realme 5i - Quad Camera Battery Hero
Model ini dikuasakan oleh cip pemproses Qualcomm Snapdragon 665 An 11nm, yang beroperasi pada kelajuan jam 2.0GHz bersama-sama dengan prestasi permainan yang dipertingkatkan dan generasi Qualcomm AI Engine ke-3. Sudah pasti memberikan prestasi cemerlang dalam segmen harganya.

Ia dilengkapi dengan bateri sebesar 5000 mAh yang memberikan pengguna prestasi hayat bateri yang
lama dan tempoh stand-by 30 hari. realme 5i juga dilengkapi dengan pemisahan perlindungan tahan api dan tiga kali perlindungan untuk menjamin keselamatan bateri. Bagi ciri kamera, ia tersedia dengan quad kamera ultra lebar - 119 ° lensa sudut lebar (8MP), kamera utama (12MP), lensa potret (2MP) dan lensa ultra makro (2MP). Kamera utamanya juga menyokong kesan EIS yang lebih baik, jadi secara tak langsung korang boleh mengambil video yang lebih stabil semasa bergerak.


realme 5i boleh didapati pada dua warna iaitu Aqua Blue dan Forest Green.
Maklumat Jualan Produk

Kombo padu bagi peminat muzik!

Untuk keterangan lanjut mengenai realme Malaysia,boleh ikuti Facebook
https://www.facebook.com/realmeMalaysia dan juga Instagram di @realmemalaysia.
realme TAWARKAN KOMBO BUAT PEMINAT ESTETIK DAN MUZIK Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on January 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.