Siri Penjagan Diri Against24 Pilihan Terbaik Untuk Famili

Siri Penjagan Diri Against24 Pilihan Terbaik Untuk Famili- Memberikan segalanya yang untuk famili memang impian setiap ibu. Begitu juga dengan saya yang sentiasa mengambil berat terutama dalam penjagaan diri harian. Apatah lagi di zaman begitu banyak kemunculan virus baru yang menjadi ancaman jadi saya harus memastikan famili saya sentiasa berada didalam keadaan bersih dan selamat.


Dan saya telah memilih projek panjagan diri Against24. Jenama daripada Taiwan ini telah diuji secara klinikal oleh Japan MRC Research dan mendapati formulasi terbaik yang dapat membunuh bakteria dalam masa 30 saat. Ini memandangkan siri penjagaan Against24 mengandungi SDC Ag+ yang memberi perlindungan permukaan  selama 24 jam.

Diperakui oleh US EPA, tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahayakan dan tiada toksik. Against24 mempunyai PH5.5 dan lembut pada kulit.Against Rubber Duck & Power Panda Body Wash
Pencuci badan yang didatangkan bersama pembukusan botol yang sangat comel yang boleh menarik perhatian anak-anak kecil. Dengan pemicit di bahagian atas menjadikan setiap penggunaan sangat praktikal dan menjimatkan.

Diformulasi daripada sumber botani dari empat ekstrak herba iaitu :-
• Peony
• Bodhi
• Chrysanthemum
• Hollyhock yang digabungkan bersama asid hyaluronik dan aloe vera

Seperti Yara memang teruja setiap kali mandian. Ini terutama bersama mandian Againts24 apabila dicampurkan bersama air akan terhasil begitu banyak buih. Dan buih-buih ini memang sangat mudah dibilas. 

Mengekalkan kelembapan serta memberi kesegaran menjadikan mandian Aganinst24 sentiasa menjadi pilihan seisi keluarga. Bayangkan kulit badan menjadi bersih dan wangi selepas mandi.Against Rubber Duck & Power Panda Baby Shampoo 
Memberi penjagaan dari kulit kepala ke rambut. Ianya dapat memberi kelembutan padaa rambut dan rasa selesa. Sesuai juga digunakan pada bayi. Formulasinya tanpa alkohol, tanpa sabun dan bahan yang merbahayakan.

Dihasilkan daripada empat ekstrak minyak yang dapat melembutkan kulit iaitu :-
• minyak sawit
• minyak kelapa
• minyak badam 
• minyak alpukat


Formulasinya diperakui oleh ECOCERT yang tidak merosakkan akar rambut, penyebab kepada kemerahan, kekeringan, kegatalan selepas digunakan.

Syampu Againts24 ini memang tidak memedihkan mata. Baunya yang harum dan mudah dibersihkan. Rambut menjadi lebih lembut dan beralun cantik. Seperti mandian, syampu Agninst24 juga didatangkan dalam pembungkusan yang cantik dan unik.


Jom Dapatkan Produk Against24 Untuk Famili

Produk penjagaan diri Against24 boleh didapati di semua outlet jualan barangan bayi yang menyokong VIB (Very Important Baby). Ini termasuklah farmasi seperti Watson dan juga platform atas talian seperti Lazada dan Shopee.

Senarai kedai VIB yang mempunyai produk Against24 adalah seperti dibawah:-
1) VIB Setapak
2) VIB Sri Rampai
3) VIB Sungai Buloh
4) VIB Kuala Selangor
5) VIB Pelangi Semenyih 2
6) VIB Kota Damansara 6
7) VIB Bukit Sentosa Rawang
8) VIB Bandar Baru Bangi 7

Harganya yang ditawarkan sangat berpatutan memandangkan ia dapat memberi perlindungan dari kuman dan penjagaan kebersihan!

Jangan lupa untuk dapatkan untuk keluarga anda hari ini.

Siri Penjagan Diri Against24 Pilihan Terbaik Untuk Famili Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on February 03, 2023 Rating: 5

4 comments:

 1. Ala cutenya nama sabun ni. Budak-budak mesti suka sebab cutenya design dia.

  ReplyDelete
 2. Bagus product ni coz that day I bought one for my niece and she loves it

  ReplyDelete
 3. So so cute the bottle of this personal care brand , I wanna grab the panda one la. Cheers Siennylovesdrawing

  ReplyDelete
 4. Awwww produk ni comel sangat dan Ruby guna sampai sekarang. Anak-anak suka dengan itik tu.

  ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.