Review Kasut Jenama Lucca Vudor | Stylo, Selesa Dengan Rekaan Terkini


Don’t Choose Between Comfort or Beauty when You Can Have Both with Lucca Vudor

Review Kasut Jenama Lucca Vudor | Stylo, Selesa Dengan Rekaan Terkini- Dengan kasut yang tepat membawa kita berjalan lebih jauh. Perumpamaan yang sering diperkatakan apabila kita bercerita pemilihan kasut terbaik. Jika dilihat di pasaran memang terdapat banyak jenis jenama dengan menawarkan pelbagai rekaan yang cukup menarik. Dan kasut juga mempunyai pelbagai jenis. Ada yang hanya sesuai untuk digayakan bercakap, mahupun bersantai, ataupun bersukan dan pelbagai lagi.

Setengah daripada kita juga suka padankan kesesuaian kasut dengan pakaian. Namun fungsinya tetap sama sebagai kasut yang akan menemani dan membawa kaki kita ke mana sahaja.Tapi baru-baru ini saya telah diperkenalkan dengan satu jenama yang cukup popular dari negara seberang, Singapura iaitu jenama Lucca Vudor. Apa yang menarik tentang kasut Lucca Vudor ianya  diperbuat menggunakan kulit kambing yang berkualiti tinggi (Lambskin Support Insoles). 


Objektif Lucca Vudor sendiri untuk menawarkan rekabentuk yang sempurna bagi keselesaan pengguna. Jadi tidak hairanlah kasut dan sandal dibawah Lucaa Vudor sememangnya  direka khas untuk keselesaan para pemakai sambil mementingkan gaya yang malar segar (evergreen).


Saya Pilih Rekaan Sammie 632-51


Sammie 632-51 (Red Beige Brown)Smart kan. Kulit lembut di bahagian atas. Dan ianya menggunakan signature Lucca Vudor Pressure Relieving Sole.


Bertumit tidak terlalu tinggi, tetapi sangat selesa memakainya berjalan-jalan biarpun lama.signature Lucca Vudor Pressure Relieving Sole.Boleh adjust mengikut saiz kaki.


OOTD Saya Bersama Kasut Sammie Lucca Vudor


Secara peribadi, ini adalah antara koleksi kasut saya yang benar-benar saya puas hati. Bukan sahaja cantik digayakan. Bahkan ianya juga sangat selesa. Bayangkan berjalan bersama kasut ini terasa seperti tapak saya memijak kusyen yang sangat lembut. Langsung tak rasa sakit kaki apatah lenguh dibahagian belakang biarpun berjalan lama.


Cantikkan! Dan sebenarnya ada banyak lagi koleksi menarik dan unik dari Lucca Vudor.

Nah! Korang pilih sendiri :-)


Review Kasut Jenama Lucca Vudor | Stylo, Selesa Dengan Rekaan Terkini Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on June 27, 2022 Rating: 5

4 comments:

  1. nice!! tapi kan kat website tu harga in SGD ker? tak jumpa plak button utk change currency

    ReplyDelete
  2. tak pernah nampak brand ni tapi cantik juga design kasut dia yang penting selesa bila berjalan :)

    ReplyDelete
  3. Nice! I like their shoes its so so comfy and they have so many designs to choose from.

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.