Guardian perkenal rangkaian baru- Aksesori Kecantikan Essential Guardian

Guardian Malaysia telah memperkenalkan satu rangkaian baharu dan eksklusif Aksesori Kecantikan Essential Guardian yang boleh didapati di semua stor Guardian dan di dalam talian. Menampilkan lebih 40 item baharu yang terdiri daripada span muka, paf muka, berus solekan, pencukur kening, pelentik bulu mata, penyepit, penghapus bintik hitam dan jerawat, gunting bulu kening, kapas pembersih, pengetip kuku, set tatarias kuku dan pengilap kuku.


Anna Hull, Pengarah Komersil Malaysia dan Brunei dan Pengarah Jenama Sendiri, Kesihatan dan Kecantikan Asia Tenggara berkata:

“Sebagai peruncit Nombor Satu Kesihatan dan Kecantikan Terbaik di negara ini, Guardian sentiasa mengkaji dan membawakan produk terbaik yang tersedia pada nilai hebat kepada pelanggan. Produk-produk ini termasuk aksesori kecantikan terkini dan berkualiti tinggi yang dihasilkan secara eksklusif untuk Guardian mengikut standard dan spesifikasi Guardian untuk dijual pada harga yang sangat kompetitif kepada pelanggan kami.

“Rangkaian Aksesori Kencatikan Essential Guardian menampilkan trend dan ciri kecantikan terkini. Kami mempunyai 12 jenis span muka, sebagai contoh, termasuk satu yang dihasilkan dengan fiber akar sayuran Konjac, menjadikan ia span pembersih semula jadi yang memiliki tekstur lebih halus untuk membersih dan menanggalkan kulit mati dengan lembut. Kami juga mempunyai span 3D yang telah direka bentuk untuk mengoles dan mengadun semua formula kosmetik sama ada bedak, krim atau cecair untuk kemasan yang halus dan sempurna. Pendek kata, kami mempunyai span untuk setiap keperluan kecantikan tertentu.”

“Terdapat juga 15 jenis berus untuk pelbagai jenis kegunaan daripada berus kening hinggalah ke berus garisan ke berus kontur ke berus celahan dan berus noda. Terdapat juga set berus kembara, set berus mata dan set berus wajah.”

“Rangkaian Aksesori Kecantikan Essential Guardian dijual pada harga yang sangat mampu milik iaitu RM5.90 untuk span bedak asas hingga RM33.90 untuk set tatarias kuku. Jadi berkunjunglah ke stor kami sekarang atau lawati stor dalam talian kami untuk segala keperluan kecantikan anda. Terdapat banyak pilihan untuk dipilih untuk memastikan anda sentiasa tampil rapi dan menawan,” tambah Anna Hull.

Produk Essential Guardian

Pek Hadiah 6 Span - Span pengadun mini ini sesuai untuk aplikasi yang tepat. Hujungnya
yang tirus sesuai untuk kawasan yang sukar dicapai seperti celahan, dan sisinya yang
melengkung boleh digunakan untuk mengadun bedak asas atau concealer.


Pek 2 span Clean Cellulose - Span selulosa ini sesuai untuk pembersihan dan
pengelupasan secara lembut. Teksturnya yang poros menyampaikan pembersih muka ke
kulit dan membantu menanggalkan kotoran.

Berus bedak asas bujur - Padat dengan bulu yang lembut dan padat, berus bedak asas
berbentuk bujur ini boleh digunakan untuk mengoles dan mengadun pemerah pipi,
penyerlah, bronzer atau concealer.

Berus kabuki ini boleh digunakan untuk menyapu dan mengadun bedak tabur atau bedak
kompak.
Set berus mata - Cipta penampilan yang diingini dengan set berus mata ini, lengkap dengan
5 berus utama untuk sapuan, adunan dan olesan produk solekan kegemaran anda. Set ini
dilengkapi dengan bekas berus yang ideal untuk kembara.
Set berus kembara - Bersaiz sempurna untuk kegunaan pantas dan sesuai untuk
dimuatkan di dalam kantung, set ini termasuk berus-berus penting yang perlu dimiliki
sepanjang masa.

Facebook: @Guardianmy
Instagram: @Guardianmy
YouTube: @Guardian MY
#GuardianMYApp
#No1StoreMalaysia


Guardian perkenal rangkaian baru- Aksesori Kecantikan Essential Guardian Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on May 27, 2022 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.