Jom Cuba Menu Terbaru Subway | Spicy Mayo Chicken dan Hot Pepper Chicken

Yuhuuu! Korang dah cuba belum sandwich terbaru dari  Subway® Malaysia ?


Subway® Malaysia telah melancarkan sandwhich Hot & Spicy Subs edisi terbarunya #tambahpedas. Ini juga berikutan dengan penambahan 12 bahan segar terbaru ke menu Subway Malaysia. Ini termasuklah cili flakes dan sizzling sauces, Spicy Mayo Chicken dan Hot Pepper Chicken, gabungan yang terbaik memenuhi citarasa masyarakat Malaysia.


Menurut Pengarah Subway Malaysia Encik Samad Shariff, sandwich edisi terhad ini diperkenalkan memberi kegembiraan kepada  Rakyat Malaysia dengan menawarkan pilihan yang lebih menarik dan dan juga memenuhi selera rakyat Malaysia yang sememangnya suka makanan pedas.

We at Subway know how much Malaysians enjoy adding more spice to our food – the spicier, the better! We knew we had to take it up a notch by offering these limited-edition subs. 
As a lover of spicy food myself, I encourage Malaysians to #tambahpedas and challenge their pedas level by trying out the new subs and adding more chilli flakes!
kata Encik Shariff

Hot Pepper Chicken


Spicy Mayo Chicken

Jom korang untuk mencuba sendiri menu terbaru daru Subway. Dan jangan lupa untuk kongsikan di laman sosial berserta hashtag #tambahpedas.  Menu terbaru ini boleh kita dapatkan di semua cawangan Subway dan juga Foodpanda serta GrabFood.

Sedap noks!! Saya memang peminat pedas so memang sangat rekomen untuk korang cuba sandwich terbaru ni. Dengan rasa enak kepedasan masam manis bersama daging ayam masih berjus dan digabungkan pula dengan sayuran segar sperti salad, hirisan bawang, tomato dan pelbagai lagi. Memang terbaik!

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh layari www.subwayisfresh.com.my

Jom Cuba Menu Terbaru Subway | Spicy Mayo Chicken dan Hot Pepper Chicken Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on June 29, 2020 Rating: 5

4 comments:

  1. kak ayu makin cantik la sekarang...
    saya tak reti nak order subway ni...
    bila lalu..nampak sayur je penuh tray diorang...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. mana ada cantik azian.. kamera jer tu kot. Haha

      Subway ni sebab dia kena pilih tubyg kadang2 rminyg kompius hehhe

      Delete
  2. seumur hidup ni pernah sekali je order subway. itu pun masa tu tak tau apa main tunjuk tunjuk je

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..sbb dia kena pilih sendiri jns roti, isi, sayur semua tu kan heheh

      Delete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.