Guardian Menganjurkan Karnival 'Health of the Nation’ di Blue Atrium Sunway Pyramid

Selaras dengan reputasinya selaku peneraju pakar kesihatan komuniti di Malaysia, Guardian sedang menjalankan satu kajiselidik dalam talian ‘Health of the Nation’ selama sebulan yang akan bermula pada 28 April 2022 dengan sebuah acara khas‘Health of the Nation’ yang diadakan di Blue Atrium Sunway Pyramid, Bandar Sunway, Petaling Jaya.

 


Angela Teo, Ketua Pemasaran, Guardian Malaysia dan Brunei berkata:

Guardian telah memulakan kaji selidik ini untuk memahamikesihatan semasa rakyat Malaysia dan dengan hasil daripada tnjauan tersebut, Guardian berharap ia dapat dimanfaatkan bagi menyokong pelanggan dengan aktiviti serta maklumat kesihatanyang relevan yang diperlukan oleh mereka,
 jelas beliau.

 


Kami menggalakkan semua rakyat Malaysia untuk mengambilbahagian dalam kaji selidik ‘Health of the Nation’ Guardian yang boleh diakses menerusi platform media sosial dan digital Guardian termasuk Instagram dan laman Facebook Guardian.
Acara atrium Guardian yang akan berlangsung pada 28 April hingga 1 Mei 2022, akan menampilkan 24 jenama yang mengambil bahagian dan pelbagai promosi istimewa seperti hadiah dengan pembelian untuk semua pengunjung dan hadiah istimewa untuk pelanggan yang mengambil bahagian dalam kajiselidik ini di acara Atrium.

 


Jadi jangan lepaskan peluang untuk berkunjung ke Blue Atrium Sunway Pyramid hujung minggu ini dimana banyak aktiviti kesihatan menarik akan diadakan disamping 24 jenama yang turut serta.

 

Mereka yang mengambil bahagian dalam permainan, aktiviti atrium, atau melengkapkan kaji selidik di atrium akan menerima satu kad tebusan untuk menebus satu hadiah misteri di kaunter bayaran dengan sebarang pembelian. Pelanggan yang membeli rangkaian penjagaan kulit kami bernilai RM120 akan menerimasatu set mangkuk Jepun PERCUMA sementara stok masih ada.
Dan pelanggan yang memuat turun plikasi mudah alih Guardian ke telefon pintar mereka akan menerima kupon Guardian RM5.

Facebook: @Guardianmy
Instagram: @Guardianmy
YouTube: @Guardian MY
#GuardianMYApp
#No1StoreMalaysia


Guardian Menganjurkan Karnival 'Health of the Nation’ di Blue Atrium Sunway Pyramid Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on April 29, 2022 Rating: 5

1 comment:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.