Cookies Vibe Menawarkan Biskut Raya Sedap dan Menggunakan Bahan Berkualiti Premium

Cookies Vibe Menawarkan Biskut Raya Sedap dan Menggunakan Bahan Berkualiti Premium- Sebagai penggemar cookies 'homemade' memang saya sentiasa mencari yang sedap dan menggunakan bahan-bahan berkualiti premium. Apabila saya diperkenalkan dan mencuba sendiri produk dari Cookies Vibe ternyata ianya memenuhi citarasa saya.

Cookies Vibe adalah produk keluaran bumiputera, 100% muslim dan dijamin HALAL pembuatannya daripada pemilihan bahan, pembuatan sehingga kepada pembungkusan. Menggunakan kekacang premium seperti badam (almond), gajus (cashew), pistachio dan juga hazelnut.

Setiap gigitan kita akan dapat nikmati rasa biskut yang cukup lemak dan sempurna ini kerana produk Cookies Vibe menggunakan jenama Anchor 100% pure butter yang diimport daripada New Zealand. Manakala untuk biskut coklat, Cookies Vibe telah memilih coklat daripada jenama Beryls yang sememangnya cukup terkenal sebagai pengeluar produk coklat terbaik di Malaysia. Memang setiap biskut kualitinya sentiasa dijaga dan paling penting tidak kedekut bahan.

Antara best seller adalah biskut tart nenas. Ini kerana ianya menggunakan bahan premium nenas yang segar dan terbaik. Selain itu moist fruit cake juga antara yang menjadi pilihan pelanggan tetap. Buahan kering yang banyak (tidak kedekut ya) diadun bersama pure butter dan pelbagai lagi ramuan terbaik menggunakan teknik dan resepi tersendiri.

Istimewanya untuk Koleksi Biskut Raya 2021, sebanyak lebih 35 jenis cookies dan snek yang ditawarkan. Antaranya seperti:-

Cornflakes Cookies (yang mengandungi cornflaes): 
  • Malatops Crispy
  • Ombak Rindu 
  • Cashew Butterscotch
  • Hazelnut Latte
  • Cornflakes Bites
  • Cashew Teacakes
Top 10 cookies premium dari Cookies Vibe: 
  • Ombak Rindu
  • Malatops Crispy
  • Chocolate Heaven
  • Nutty Basket
  • Almond Chocobar
  • Royale Cadbury
  • Black Pistachio
  • Hazelnut Latte
  • Velvet Ohana
  • Crispy Rainbow (Biskut Lidah Kucing)
Dan saya sendiri sudah mencuba 3 jenis biskut dan 1 snek ringgan dari Cookies Vibe. Memang sedap dan puas hati. Walaupun bukan untuk dinikmati pada hari raya, bagi saya sendiri biskut dari Cookies Vibe ini sesuai untuk dijadikan hidangan minum petang mahupun kudapan ketika waktu santai.

Cornflakes Bites

Didalamnya mempunyai 4 ramuan utama iaitu cornflakes, chocolate chips, badam dan white coklat. Sedap! Memang ranggup terutama apabila didalamnya mempunayi cornflakes.


Cashew Teacakes

Ini adalah kegemaran anak-anak saya. Antara ramuan utama biskut ini adalah kacang gajus (boleh lihat diatas biskut), badan, cornflakes dan juga coklat.


Black Pistachio

Siapa yang suka biskut coklat boleh cuba Black Pistachio. Ianya mempunyai 3 ramuan utama iaitu koko, pistachio dan juga white coklat.


Mini Popia Udang

Ini memang all time favourite. Kulit popiah mini ranggup bersama isi serunding udang didalamnya. Sedap. Menikmati mini popia udang membuatkan kita tidak akan perasan tiba-tiba sekejap sahaja sudah tinggal separuh balang.

Selain daripada mini popia udang terdapat juga mini rempeyek, mini samosa ayam, jagung pilus ori dan juga jagung pilus spicy.


Jom Tempah Biskut Dari Cookies Vibe

Senang sahaja cara nak buat tempahan, hanya ikuti seperti langkah dibawah:-
  1. Buat tempahan melalui melalui website : www.cookiesvibe.com (Penghantaran akan dibuat melalui pos atapun MrSpeedy - bagi kawasan Lembah Klang). Gunakan PROMO Code: AYU untuk dapatkan diskaun10%  setiap pembelian,
  2. Order memalui agen yang berdekatan dengan kawasan korang (#VibersFamily). Untuk memudahkan urusan pengambilan cookies nanti. Boleh buat preorder raya dan bayar secara ansuran. Menarikkan! 
  3. Pakej-pakej yang ada korang boleh lihat dari laman web dengan harga ditawarkan serendah RM55/ sebulan untuk 6 jenis cookies.
    Oh ya! Cookies Vibe dah ada agent di seluruh Malaysia, Singapura dan  Brunei.
    ** Cookies Vibe juga membuka peluang pada mereka yang berminat untuk menjadi agen di seluruh Malaysia. Dan ini adalah peluang untuk ketika menambah pendapatan. Caranga hanyalah mendaftar sebagai #VibersFamily di laman web www.cookiesvibe.com
  4. Boleh juga membuat pembelian terus di Showroom Cookies Vibe di: Tingkat 1, Flexis, One South, Seri Kembangan, Selangor. Waktu operasi: 10AM - 6 PM (Selasa - Sabtu)
Review dari saya


Keterangan lanjut:

Cookies Vibe , 
U1-19, FLEXIS, 
ONE SOUTH, 
SERI KEMBANGAN,
 43300 SELANGOR
Hotline: 011 65700101
Email: cookiesvibeinfo@gmail.com


Laman sosial media:
Instagram : www.instagram.com/cookiesvibe
Facebook: www.facebook.com/cookiesvibe
Twitter / Tik Tok: @cookiesvibe
Web: www.cookiesvibe.com


#CookiesVibe
#VibersFamily
#CookiesPremium2021
#Kuihraya2021
Cookies Vibe Menawarkan Biskut Raya Sedap dan Menggunakan Bahan Berkualiti Premium Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on January 15, 2021 Rating: 5

13 comments:

  1. sedapnyaaa cookies. black pistachio tu macam sedap yakmat. nanti nak beli lah

    ReplyDelete
  2. Cornflakes bites nampak macam menarik, ni kalau start makan rasa boleh habis sebalang sekejap je nih. Boleh usha nanti, tq sharing

    ReplyDelete
  3. Wow........dah ada dah iklan utk biskut raya. Puasa blum lagi babe. This reminds me that i need to ganti my puasa cepat. Hehehe.

    ReplyDelete
  4. Banyaknya pilihan .. leh order untuk bagi kat kengkawan yang bakal raikan CNY. Beli tuk office best gak ni

    ReplyDelete
  5. Wah, dah start jual kuih raya, ya. Banyak pilihan tu. Kalau kacang, saya paling suka pistachio. Tapi cashew butterscotch pun macam sedap juga.

    ReplyDelete
  6. oh nice, can buy for CNY and eat at home. I like mini popia udang coz it's really delicious to eat

    ReplyDelete
  7. produk mcm ni mmg bagus.. sedap pun sedap.. yang penting halal.. sesuai sangat untuk buah tangan/hadiah

    ReplyDelete
  8. Wah sedap nya rasa famous amos ni..

    ReplyDelete
  9. Sedapnya .. boleh bawak balik rumah mak

    ReplyDelete
  10. Wahhh biskut yang boleh buat kudapan ni hehehee biskut raya pun sesuai nampak semua sedap dan juga harga boleh tahan berpatutan delivery senang sekarang ni musim PKP ni hehehehe...

    ReplyDelete
  11. Tberr rasa macam nak raya le pulak ekk.. tapi kann Sis kalau tak raya pun, memang rajin beli biskut.. suka makan buat kudap-kudap.. nak try laa order, nampak sedap sangat...

    ReplyDelete
  12. Sekejap jer kan dah nak raya.. tak sabarnya nak order Cookies Vibe ni.. :) suke cookies yang guna produk premium.. lebih sedap kan..

    ReplyDelete
  13. This looks absolutely delicious! I am sure the whole family will enjoy eating this

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.