Safi Perfect White Crystal Essence Menjadikan Wajah Berseri-Seri Secara Semulajadi




Safi Perfect White Crystal Essence Menjadikan Wajah Berseri-Seri Secara Semulajadi- Ahah! Korang pernah cuba produk Safi Perfect White Crystal Essence? Apa yang menarik didalamnya ada crystal petals yang menjadikan wajah kita lebih berseri-seri (glowing) secara semulajadi. Produk ini paling terbaik digunakan sebelum make-up tau!


Antara yang best tentang Safi Perfect White Crystal Essence ini ialah:-
  • Ianya mengandungi 100X lebih Vitamin C 
  • 130% Instant Hydration 
  • 24 jam mengekalkan kelembapan
  • Ramuan Crystal Petals mengandungi 3x Vitamins 
  • Kaya dengan Hyaluronic Acid 
  • Tiada Alkohol 
  • Bebas wangian tiruan
  • Tiada Paraben 
  • Tiada Mineral Oil 


Cara kegunaan sangat mudah. Selepas bersihkan wajah. Boleh guna Safi Perfect White Crystal Essence. Seterusnya barulah kita letakkan serum dan pelembap di wajah.

Memang teksturnya cecair lutsinar dan cepat menyeratp.

Memang tidak melekit atau berminyak. Sapu secara lembut. Tiada bau wangian. Suka giler!!!!

Paling best! Produk ini memang akan menjadikan kulit wajah kita lebih lembut dan berseri-seri. Siapa yang tak nak mempunyai kulit yang cantik, hiks

Terdapat dalam dua saiz 2 iaitu 100ml (RM34.20) dan 35ml (RM10.90). Memang sangat berpatutan harga yang ditawarkan untuk produk berkualiti setanding jenama antarabangsa.

Antara produk lain didalam siri Safi Perfect White seperti:-
  • Safi Perfect White Whipped Cleanser ( 100g ) 
  • Safi Perfect White 2 In 1 Cleanser ( 160g ) 
  • Safi Perfect White Cream Scrub ( 100g ) 
  • Safi Perfect White Hyaluron Serum ( 30ml ) 
  • Safi Perfect White Day Cream ( 45g ) 
  • Safi Perfect White Beauty Cream ( 16g )
Produk ini boleh didapati di seluruh pasaraya, Watsons, Guardian, Lazada dan Shopee. Jangan lupa dapatkan dan cuba sendiri :-)

#SafiPerfectWhite 
#SafiCrystalEssence 
#CrystalClearSkin
Safi Perfect White Crystal Essence Menjadikan Wajah Berseri-Seri Secara Semulajadi Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on July 25, 2021 Rating: 5

8 comments:

  1. Ok Ayu...shawl pleated you cun. Hehe....I tengok packaging Safi ni cantik je warna dia. Ok nanti pun I kena cari. Nak juga kulit yang cantik...

    ReplyDelete
  2. Safi nie makin lama makin chic dia nyer packaging. I nak ry la serum dia tu. Almaklum usia seperti kita nie kena extra effort kan hehe

    ReplyDelete
  3. Terpikat dengan botol pakaging dia ar, ala-ala kristal gitu.. Safi memang terbaikk, Sis pun ada pakai gak.. nanti nak try tengok yang ni pulakk..

    ReplyDelete
  4. I like their new packaging and product like, thanks for sharing this review.

    ReplyDelete
  5. Cantik produk terbaru Safi ni. Keluarga saya memang pengguna Safi dah lama. Naknti saya syorkan produk ni pada mak & kakak saya. :)

    ReplyDelete
  6. SAfi ni anak2 ada guna tapi mak pun boleh guna sama kan. Sukalah packaging series dia , nampak suci bersih gitu. Essence dia pun betul2 clear. Tertarik betul nak cuba.

    ReplyDelete
  7. Nak kena cuba ni sebab selalu pakai safi manggis je sebab suka dengan bau tu. nampak ni mcm best kalau nak cuba.

    ReplyDelete
  8. Essence ni bagus. Akak amalkan. Nanti kulit mulus berseri-seri. Nak cari kat Guardian lah nanti. Hehe.

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.