Kempen Beli Barangan Malaysia Bersama PG Mall

Musim PKP ini memang berbelanja di atas talian adalah pilian baik dan bijak. Bukan sahaja tidak memerlukan untuk kita tidak keluar dari rumah bahkan terdapat pelbagai promosi hebat serta menarik ditawarkan. Berbaloi-baloi!


Salah satu platform atas talian yang korang boleh membeli-belah adalah PG Mall. Platform e-dagang lokal no.1 di Malaysia yang mula diperkenalkan sejak tahun 2017. Menerusi satu laporan dai Iprice, PG Mall telah diiktiraf sebagai ‘top 3’ laman e-dagang (sumber : https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/).

 

Nak berbelanja di PG Mall juga sangat mudah, ini kerana platform ini menerima segala bentuk pembayaran termasuklah e-wallet  dan perbankan atas talian.


Double Digit Sales Gold Jewelry Day

Peminat barang kemas mesti teruja dengan promosi yang ditawarkan di PG Mall. Korang boleh guna kod yang dikongsikan di bawah untuk penjimatan yang lebih berbaloi.

  •  PGJewel - Apply code : KBBM30
  • Aurora - Apply code : FPX10
  • Tai fook - Apply code : KBBM30
  • PG Gold Museum - Apply code : FPX10

 Tawaran ini esklusif dari 10 sehingga 12 November 2020. Untuk lebih lanjut mengenai tawaran barangan kemas boleh klik pada pautan https://pgmall.my/gold-jewellery-day

 

Produk Lokal Menjadi Kebanggaan

Produk lokal kebanggaan kita sememangnya  #BarangBaikBarangkita. Korang boleh dapatkan produk asas rumah, barangan dapur, produk keperluan kanak-kanak dan bayi, produk automotif dan sukan, barangan elektrik serta fesyen.

Jom! Sama-sama kita sokong produk keluaran lokal yang kualitinya tetap terbaik standing dengan jenama luar yang cukup popular. Promosi hebat ini bermula daripada bulan Julai sehingga Disember 2020. So, korang ada dalam masa 2 bulan lagi untuk rebut tawaran hebat ini 😊

Jangan lupa untuk masukkan kod kupon seperti di bawah :-

          Coupon Code: KBBM20 RM20 OFF , Min Spend RM50

          Coupon Code : KBBM30 RM 30 OFF , Min Spend RM100

Keterangan lanut boleh klik pautan di sebelah https://pgmall.my/proudly-local-campaign

 

Pelbagai Produk Lokal Pilihan Dari PG Mall 

Jika korang mencari produk penjagaan dan kecantikan wajah. Boleh cuba produk dari Dr. Irma Skincare. Antara produk Dr Irma yang cukup popular adalah BB Serum. Keterangan lanjut mengenai produk dan promosi boleh layari:-

Dr.Irma Skincare | https://pgmall.my/DR.-IRMA-SKINCARE

Berita baik untuk ibu-ibu yang sedang mencari produk makanan orang berpantang. Ahah! Foodzyla antara pengeluar produk makanan berpantang segera yang sangat sedap dan mudah untuk dinikmati di mana sahaja. Boleh klik pautan di bawah untuk melihat produk yang ditawarkan :-

Foodzyla     |  https://pgmall.my/Foodzyla-Shop-1

 

Peminat herba mesti teruja. Jika korang nak cuba herba daun mahogany, boleh dapatkan dari PG Mall. Bereh!

Herbal | https://pgmall.my/Herbal

 

Mencari kudapan untuk dinikmati Bersama keluarga dan rakan. Boleh cuba produk Pagoda yang terkenal dengan produk kacang yang enak dan berkualiti. Banyak betul pilihan kacang yang ditawarkan.

Pagoda | https://pgmall.my/PAGODA


Ya ampun! Ini memang fevered kopi saya. Serius!!! Memang setiap bulan saya akan top up kopi sing sing ini. Memang kawwww betull rasa kopinya tau 😊

SIN SING COFFEE OFFICIAL STORE  | https://pgmall.my/SIN-SING-COFFEE-OFFICIAL-STORE-1

 

Nak dapatkan ubat gigi Raiya dan produk penjagaan dan kecantikan rambut Revive boleh dapatkan di link di bawah. Produk keluaran lokal ini sememangnya menawarkan kualiti setraf dengan jenama popular.

Prowell    | https://pgmall.my/Prowell-1

 

Biskut klasik masyarakat cina yang sangat rare dan susah nak jumpa tetapi kitab oleh dapatkan di Sin Teo Hing Biscuits Sdn Bhd.

Sin Teo Hiang Biscuits Sdn Bhd    | https://pgmall.my/Sin-Teo-Hiang-Biscuits-Sdn-Bhd-1

Nak dapat produk sayuran yang segar! Korang tak perlu ke pasar atau pasaraya beli dari Sin Lian Seng di PG Mall sahaja.

Sin Lian Seng & Sons Sdn Bhd| https://pgmall.my/Sin-Lian-Seng-amp;-Sons-Sdn-Bhd

 

Cantik tau baju-baju yang ditawarkan di Sabahnorneo123. Produk autentik dari Sabah ini memang unik dan menarik.

Sabahborneo123  | https://pgmall.my/Sabahborneo123-1

 

Ubat gigi dengan rasa koko untuk kanak-kanak dan dewasa. Wah! Sesuatu yang sangat hebat dan baru. Selain daripada ubatt gigi terdapat juga berus gigi yang cantik yang kita boleh beli.

NFA Mismis  | https://pgmall.my/NFA-MISMIS

 

Super Brand Store

Terdapat juga produk dari jenama popular yang sememangnya sudah cukup dikenali di pasaran tempatan. Ini termasuklah produk kelengkapan rumah, kesihatan dan kecantikan, produk elektrik dan fesyen. Semua ini  kita boleh dapatkan di PG Mall di bawah Super Brand Store. Antaranya seperti :-

1.       P&G Official Store    | https://pgmall.my/P-and-G-Official-Store

2.       BRAND'S SUNTORY (M) SDN BHD    | https://pgmall.my/BRANDS-SUNTORY-(M)-SDN-BHD

3.       REVLON Official Store  | https://pgmall.my/REVLON-Official-Store-1

4.       Crocs | https://pgmall.my/CROCS-1

5.       Nestlé Online Store  | https://pgmall.my/Nestl%C3%A9-Online-Store-1

6.       Julie's | https://pgmall.my/Julies

7.       Focus Point  | https://pgmall.my/Focus-Point-1

8.       GINTELL (M) SDN BHD | https://pgmall.my/GINTELL-(M)-SDN-BHD-1

9.       Skechers Malaysia| https://pgmall.my/Skechers-Malaysia

10.   vivo Malaysia | https://pgmall.my/vivo-Malaysia-1

11.   HURIX'S| https://pgmall.my/HURIXS-1

12.   G2000 Malaysia Official Store | https://pgmall.my/G2000-Malaysia-Official-Store-1

 

Jom apa tunggu lagi. Mehla shopping di PG Mall sekarang. Jangan lupa untuk klik di pautan di bawah:-

https://pgmall.my

 

Keterangan lanjut mengenai PGMall:
Website: www.pgmall.my

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Telegram : https://t.me/pgmallofficial001

 

#PGMall  #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #1111sales #superbrandstore #Stayathome


Kempen Beli Barangan Malaysia Bersama PG Mall Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on November 12, 2020 Rating: 5

3 comments:

  1. bagusnya ada kempen support barangan local ni, sedikit sebanyak dapat bantu mereka yang terkesan dengan pkpb ni

    ReplyDelete
  2. Yay!!!!!!!! Buy Malaysia brands and made in Malaysia products at PG Mall. This is a good campaign. Thank you for sharing.

    ReplyDelete
  3. Makin pemes sekarangkan PG Mall nim kte pun kadang beli barang cam salon pas pun kat PG Mall tau haha haritu dah borong kopi

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.