Promosi Marrybrown Berbaloi Puasa Memang Jimat Belanja


Promosi Marrybrown Berbaloi Puasa Memang Jimat Belanja - Hai apa khabar semua? Tanpa kita sedar sudah memasuki hari ke-8 kita berpuasa. Pastinya setiap hari kita akan merancang pelbagai jenis juadah berbuka untuk keluarga tercinta. Ahah! Menyentuh tentang juadah berbuka, korang dah cuba belum promosi Marrybrown Berbaloi Puasa?

Serius! Memang berbaloi dan jimat. Apatah lagi sekarang ini kita boleh order melalui penghantaran samada Grabfood ataupun Food Panda, ternyata ianya memang memudahkan dan sangat praktikal. Terdapat 3 promosi yang ditawarkan iaitu:-

  • Family Meals
  • Buy 1 Free 1
  • Istimewa Ramadan

Dan saya hanya membuat tempahan melalui grabfood sahaja.  


Banyak betul pilihan menu yang ditawarkan memang rambang mata hendak memilih. Apa yang menarik promosi yang ditawarkan memang cukup berbaloi terutama buat keluarga besar seperti saya :-)

Jadinya saya telah order Family Meals Set B dan juga promosi Istimewa Ramadan MB Lucky Plate Combo! Anak-anak semuanya teruja kerana rindukan keenakkan dan keranggupan ayam goreng Marrybrown, hiks.


Family Meals

Sepanjang bulan ramadhan Marrybrown menawarkan menu Berbolai Puasa pada harga cukup berpatutan. Diskaun sehingga 40% tau! Bak kata netizen, "berbaloi-baloi wakkk". Ini terutama bagi mereka yang berbuka bersama keluarga. Kalau berbuka seorang diri pun boleh juga order set ini :-)

Ditawarkan hanya untuk tempahan melalui penghantaran dan juga 'take away'. Promosi ini hanya berlangsung dari 27 April sehingga 23 Mei 2020. Terdapat 3 set hidangan yang ditawarkan iaitu:-  

Set Berbaloi A (2 – 3 pax) – Harga dari RM24.90 

Set Berbaloi B (5 – 6 pax) – Harga dari RM49.90

Berbaloi C (8 – 10 pax) – Harga dari RM79.90


 Boleh rujuk pada promosi di FB

 Buy 1 Free 1
Promosi Beli 1 Percuma 1, menawarkan hidangan yang cukup popular dan setntiasa pilihan pelanggan Marrybrown. Antaranya seperti Bubur Ayam MB, Cheesy Wedges, 6 pcs Chicken Nuggets, Chicken Sausage Burger dan Mushroom Soup. 

Namun begitu ianya terhad kepada 3 penebusan untuk satu transaksi. Hanya ditawarkan untuk pembelian secara "Takeaway" sahaja. Promosi ini berlangsung dari 27 April sehingga 23 May 2020

Bubur Ayam MB

Mushroom Soup

Chicken Sausage Burger

Cheesy Wedges

6 pcs Chicken Nuggets


 Boleh rujuk pada promosi di FB


Istimewa Ramadan
Promosi Istimewa Ramadhan hanyalah untuk pembelian melalui penghantaran sahaja. di mana kita akan mendapat 2 set MB Combo Meals hanya daripada harga RM20 sahaja. Antara didalam set promosi Istimewa Ramadhan seperti Nasi Lemak MB Combo x2 @RM20, MB Hotouch Burger Combo x2 @RM20 dan MB Lucky Plate Combo x2 @RM22. Promosi untuk pembelian penhantaran unu sahaja bermula dari 29 April - 23 Mei 2020.

MB Hotouch Burger Combo x2 @RM20

Nasi Lemak MB Combo x2 @RM20

MB Lucky Plate Combo x2 @RM22


Boleh rujuk pada promosi di FB

Tempahan Melalui Penghantaran
Ada 2 cara penghantaran yang ditawarkan samada melalui;
  • Foodpanda 
  • GrabFood 
Senarai outlet Marrybrown yang menerima tempahan daripada Grabfood dan Food Panda boleh rujuk di pautan ini

Outlet yang TIDAK menyediakan servis pembelian secara 'take away', boleh rujuk sini 

Boleh pilih dari 5 cara pilihan penghantaran, sila klik pautan ini : https://marrybrown.com/mb-delivery/ . Namun ianya bergantung kepada lokasi.

Jomlah Berbuka,
Bersama Marrybrown Berbaloi Puasa,
Tawaran hebat jimat belanja,
Banyak pilihan menarik boleh dicuba.

Mudah, praktikal, murah dan hebat,
Promosi sehingga 23 May 2020 jomlah order cepat!
Rebut pembelian MB Berbaloi Puasa sebelum terlambat,
Dapat berbuka bersama keluarga adalah satu rahmat.


Untuk keterangan lanjut boleh layari:-
Promosi Marrybrown Berbaloi Puasa Memang Jimat Belanja Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on May 01, 2020 Rating: 5

21 comments:

  1. Berbaloi nya! Nnti mlm nie I jgk nk tempah.

    ReplyDelete
  2. Wahh murah.. Bubur ayam ada buy1 free1 ni rasa macam nak beli jugak ni, bubur dia sedappp. Boleh buat bukak puasa nanti

    ReplyDelete
  3. time puasa nampak ayam goreng memang terliur teruk haha, ada promosi bolehlah beli dan berbuka dengan marrybrown

    ReplyDelete
  4. lama tk mkn ayam marrybown..ada promo jimat bln puasa bole try ni

    ReplyDelete
  5. ermm....sedapnya... dahla tengahari ni hahaha pandai dorang buat promosi kaw² waktu ramadan ni, memang terliur la... wajib grab!

    ReplyDelete
  6. Rindunya marrybrown. Sebelum RMO pergi makan. Nak-nak lagi aiskrimnya

    ReplyDelete
  7. wah..murahnya..terliur time bulan2 puasa ni tngok marrybrown dia..😋

    ReplyDelete
  8. Makk oii telan air liur nengok..lama gak tak makan ayam fastfood ni...kita terliur nengok mushroom soup dia, sedap sangat!

    ReplyDelete
  9. Macam nak gak la lepas tgk burger dengan ayam goreng tu - bahaya tul la tengok time2 gini haha

    ReplyDelete
  10. Marry Brown paling dekat kat Putrajaya. Nampak bubur tu dah terliur. Hehe. Penjimatan menarik.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. Murahnya pakej buka puasa dekat Marrybrown nih, teringat bubur pedas dia hadoii sedapnya, tapi area sini tak ada Marrybrown ada dalam terminal KLIA tu tak ada buat delivery

    ReplyDelete
  13. Memang berbaloi dan jimat. Murah pulak tu. Kita pun rindu denagn Marrybrown. .Nanti nak lrder la. Family meal tu murah sangat tu

    ReplyDelete
  14. Alamak... why harga promosi giler-giler ni. Murah dari harga biasa. Rugi kalau tak order. Hahaha...

    ReplyDelete
  15. Meriahnya banyak menu berbuka hari ni untung lah hehehehe sedapnya tengok semua set baru sempena Ramadan hehehehe ni nampaknya kena cuba juga kadang-kadang tak sempat nak masak wakakakakka..

    ReplyDelete
  16. Meriahnya juadah berbuka puasa kak ayu.. Marrybrown pun macam2 menu dah ada kan? Siap ada promosi lg.

    ReplyDelete
  17. Amboi kak, meriah betul menu berbuka marrybrown ya. tengok semuanya menyelerakan. sib baik sini xde marrybrown kalau x esok dah p cari.

    ReplyDelete
  18. Memang terlebih lebih berbaloi ni dah lah murah dapat pula buy 1 free 1.memang terlebih lebih jimat macam ni. Ni mahu bawa ke sahur kalau dah kenyang masa berbuka

    ReplyDelete
  19. sedap juga ni, berbaloi tu dapat buy 1 free 1. jimat dan tentu kenyang

    ReplyDelete
  20. Ya Allah, bestnya ayam marrybrown. terliur

    ReplyDelete
  21. memang berbaloi sangat
    kenyang order set hotouch burger tu
    hehehehe

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.