NIVEA Pearl & Beauty Deodorant Untuk Tampil Segar Berkeyakinan

Hollla!!!


Terbaru kenalkan NIVEA Pearl & Beauty Deodorant  yang mengandungi ekstrak mutiara yang boleh menjadikan árm-pit'kita lebih licin bak mutiara putih :p Selain itu ia juga dapat memberi perlindungan 48 jam terhadap peluh dan juga lembut pada kulit kerana ianya tidak mempunyai bahan kimia. Paling penting ianya menjadi kita sentiasa segar dan berkeyakinan!

Review Dari Saya:
 Menerima 2 produk Nivea ini, menjadikan saya tertanya apa kelebihan produk ini berbanding dengan produk deadoran NIVEA yang lain. Ini kerana pembungkusan hampir sama yang berlainan hanyalah varian siri ini memperkenalkan mutiara putih sebagai bahan utama deadoran.

 
Dan yang bestnya, produk ini memang praktikal untuk wanita seperti saya yang sentiasa sibuk menguruskan pelbagai perkara dalam satu hanya. Hanya sembur sekali di waktu pagi dan ianya tahan sehingga 48 jam lamanya.

 Pegangan spray pun agak kemas. Dan sangat mudah!

 Pada jarak lebih kurang 15cm hanya picit sikit dan perlahan, dah nampak semburannya :p

 Bagi yang tidak suka jenis spray, bolehlah memilih jenis roll-on. Ciri-ciri pun sama iaitu mencerahkan dan melembutkan, sekaligus mmpu menaikkan seri arm-pit kita, heheheheh.

 
NIVEA juga percaya bahawa apabila kita yakin, tiada apa yang boleh menghalang kita daripada mencapai impian yang ingin direalisasikan. NIVEA memberi kuasa kepada wanita dengan membantu mereka merealisasikan potensi dalam diri mereka dan menggalakkan orang lain untuk melakukan perkara yang sama!

:=)Dan jom kita sertai larian NIVEA EMPOWER RUN 2016, keterangan lanjut dan pendaftaran boleh klik pada pautan link di bawah:-


NIVEA Pearl & Beauty Deodorant Untuk Tampil Segar Berkeyakinan Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on March 31, 2016 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.