Azanis Scar Serum Solusi Untuk Wajah Mulus dan Berseri Bak Puteri

Azanis Scar Serum , bunyi cam familiar jaer kan. Memang iya pun kengkawan…


Produk Azanis Scar Serum agak popular terutama di kalangan pengguna lama social Facebook. Ramai dah orang berkongsi tentang kesan menakjubkan selepas menggunakan produk ini. Tidak kisahlah jenis parut kecil atau besar mungkin didapati dari kesan kemalangan, bekas jerawat dan sebagainya.

SOLUSINYA?

Mereka tetap mencari Azanis Scar Serum  :=)

Saya pun gigih mencari info kenapa produk Azanis Scar Serum  ini yang sentiasa menjadi pilihan dan buruan masyarakat Malaysia hari ni. Menerusi pembacaan dan perkongsian dari testimoni mereka yang pernah menggunakan produk ini. Kini saya telahpun mendapat jawapannya.

“Produk Azanis Scar Serum kini telah perbaharui formulasniya”

Di mana produk Azanis Scar Serum  kini diperbaharui dengan Vita-Cocoa Booster Formula. Uniknya tentang Vita-Cocoa Booster Formula ini  kerana ianya menggabungkan Vitamin E dan Cocoa Butter. Jika dulu produk Azanis Scar Serum  hanya mempunyai vitamin E sahaja, kini produk ini diperkaya dengan khasiat Cocoa Butter.

Untuk pengetahuan semua 100% vitamin E dari produk ini  (d-alpha tocopherol) adalah dirumus dari soya. Yang mana vitamin semulajadi “D-alpha Tocopherol”sebenarnya mengandungi 50% lebih anti-oksidan dan ianya juga mempunyai daya serapan yang baik.

Dan kita juga sudah sedia maklum, Cocoa Butter ni memang popular dalam perawatan kulit. Terutama masalah kulit yang melibatkan kesan parut. Ini kerana khasiat Cocoa Butter yang mudah diserap ke lapisan epidermis dan dermis, dan boleh menghasilkan satu lapisan kelembapan dan minyak khusus melindungi kulit dari penyebabnya menjadi rosak (cuaca panas dan sebagainya)
Penggunaannya juga agak mudah dengan menggunakan sedikit sahaja Azanis Scar Serum , letak pada tangan dan sapu pada permukaan parut. Lebih efektif gunakannya setiap pagi dan malam, seharusnya perlu diguna sekerap yang mungkin. 


Bagi parut seperti cacar air/chicken pox atau kesan terbakar. Kita perlu tunggu sehingga kesan luka itu benar-benar telah kering sebelum mula menggunakan 
Azanis Scar Serum . Dan parut pembedahan pula, pastikan luka benar-benar sembuh dan benang jahitan telah dikeluarkan sebelum menggunakan Azanis Scar Serum .

"Kualiti produk dipertingkatkan. Namun harga dikekalkan"

Hanya RM60 sahaja, memang terbaik! Jadi tidak hairanlah, kenapa produk Azanis Scar Serum menjadi pilihan masyarakat Malaysia.

Keterangan lanjut boleh layari :-


#AzanisScarSerum 
#DHNBlogger
Azanis Scar Serum Solusi Untuk Wajah Mulus dan Berseri Bak Puteri Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on March 23, 2016 Rating: 5

2 comments:

  1. kualiti tinggi, harga sama. Itulah yang ramai yang cari. terima kasih Azanis

    ReplyDelete
  2. mampu milik, bahan organic yang paling penting berhasil :)

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.