Horlicks Melancarkan Kempen Horlicks NutriQuest Ke Seluruh Negara!

Sebagai peneraju minuman bernutrisi, Horlicks sentiasa menjadi perintis kepada jenama minuman malt dalam kategori makanan dan minuman kesihatan. Diperkaya dengan 23 nutrien penting sememangnya Horlicks sangat membantu tumbesaran kanak-kanak yang sedang membesar. Holicks bukan sahaja memberikan segala kebaikan nutrisi bahkan ianya juga mempunyai kalsium dan multivitamin yang sangat membantu kanak-kanak untuk membesar tinggi, kuat dan pintar.

Horlicks telah melancarkan Kempen Horlicks NutriQuest yang mana ibu bapa boleh memuat turun permainan dalam talian Horlick NutriQuest yang mana permainan ini boleh membawa kanak-kanak untuk mengembara dan memburu Dr. Greedy yang jahat. Bersama wira NutriQuest kanak-kanak harus bersatu padu Dr Greedy seorang saintsis gila dari menguasai kilang Horlicks.

Dan bersempena dengan pelancaran aplikasi ini, satu siri jelejah bagi memperkenalkan kempen telah diadakan di Orange Concourse Sunway Piramid.


Terdapat beberapa check point yang perlu kanak-kanak membuat aktiviti. Dan setiap berjaya mengharungi cabaran mereka akan diberikan satu cop tandanya sudah berjaya menjalankan misi.


Dalam setiap permainan yang dimain sebenarnya mengajar dan memberi informasi tentang khasit yang mampu diberikan oleh Horlicks.

Dengan menikmati Horlicks setiap hari juga memberi kecergasan dan stamina untuk kanak-kanak terus beraktiviti.

Selesai mendapat semua cop yang diperlukan. Anak-anak boleh membawa kad ini dan membuat penebusan hadiah.


Untuk pembungkusan yang terbaru. Setiap Horlicks yang dibeli akan diberikan NutriCoins. Kanak-kanak bolehlah mengumpul NutriCoins tersebut dan boleh menukarkannya dengan hadiah-hadiah yang ditawarkan di https://www.horlicks.com.my/nutriquest/prizes.html

Keterangan lanjut bolehlah layari https://www.horlicks.com.my

Ho Ho Ho Horlicks!
Horlicks Melancarkan Kempen Horlicks NutriQuest Ke Seluruh Negara! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on March 15, 2016 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.