Test Drive dan Booking Mak Cik Exora Gorjes!

Setelah sekian lama mencari2 kereta sesuai untuk keluarga terchenta.
Akhirnya Exora Bold Premium menjadi pilihan saya,
Keluasan dan keselesaan menjadi pilihan utama,
Pemanduan lancar dengan enjin yang berkuasa :)
Ambil feel dulu. Cam tak sesuai jer saya bawa kereta Exora ni. Nampak cam owang tua benor dah. Hahahah. Cek perasan muda ya, berangan nak pakai kereta sporty sedangkan sudah punyai 5 cahayamata.
Hmmmm... Suke tapi cam sedey lak nak let go Hyundaiku yang berjasa. Kereta sekian lama yang diguna tidak banyak karenahnya. Alehai, sayunya. Lepas test drive semalam (Selasa) dan ianya confirm saya booking Exora kaler lebih kurang seperti diatas. Tunggulah sebulan dua, ntah bila. Yang pasti saya nak merempit abis puas-puas dengan Hyundai yang terchenta.

Test Drive dan Booking Mak Cik Exora Gorjes! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on December 21, 2011 Rating: 5

12 comments:

  1. Wow bestnya thn baru dgn kereta baru..
    sesuai la exora bila family dh makin berkembang ni kan..:)

    ReplyDelete
  2. Wahhhh kete baru...bile lah i nak pakai kete baru ni......:-)

    ReplyDelete
  3. congrats on ur brand new exora :) and brand new fridge too heheh :)

    ReplyDelete
  4. bau kedai di tahun baru .. wah wah wah

    ReplyDelete
  5. eija- badanku pun berkembang juga eija heheheheh

    ezz- keta skoda u lagi canteklah :)

    mz- congrats coz won ipad2 again n again n again

    :)

    mira- shopping spree under energizer :)

    ReplyDelete
  6. ank dah ramai mg kena ada keta yg luaskan??
    ila pun dah berangan nak beli tapi nak tgu myv abis bayar lagi 4 tahun hahaha!!

    ReplyDelete
  7. ila- muat mmg muat keta skr cuma bila ank besar sikit mmg tak selesa..hik hik tu yg terus grab tu

    madam- hahaha, cam gelojoh jer kan hahahaha

    ReplyDelete
  8. premium tu sis..menunggu itu mmg menyeksakannn,.hik3

    ReplyDelete
  9. ohh ini yang exora baru tuh ehh..ekcelikan sy kan dah booking exora dah tau pastu tup tup tup tup dgr ader keluar lak exora version baru..tensi jerk mak...hahaha

    ReplyDelete
  10. exora memang best.... tak de turbo pun dah berdesup... inikan lagi ada turbo... kalau mampu kami pun nak beli... heee3x

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.