Cheesy Wedges Senang, Cepat, Mudah Dan Shodap Di Makan!

Goreng wedges segera. Kalau nak jimat guna kentang jenis holland potong 8 campur tepung jagung dan bread scum...
Cheesy segera bancuh ngan air suam...
Lepas tu makan dengan mayonis, sebijik cam KFC. Makan sehingga mejilat jari tangan, hehehe. Ni lah makanan ringan yang senang dibuat dan paling disukai anak2 saya, kredit utk Anaqi si tukang masak :)

Cheesy Wedges Senang, Cepat, Mudah Dan Shodap Di Makan! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on December 03, 2011 Rating: 5

11 comments:

  1. dapnye,,yum22

    **xsuka gk yuna...dh la 2 lagunye masuk:-p

    ReplyDelete
  2. kat mana nak beli ye?? serbuk kuning tue??

    ReplyDelete
  3. mt- kan kan penakut kurang uhmmmm

    mz- shodap meh ler try....

    ila- kat fb ada...ayu beli kat arlina kerling fb beli harga borong sebab beli byk...tapi https://www.facebook.com/Nachozcheese ada jual juga :)

    ReplyDelete
  4. sedapnyer. u anak ramai sure seronok nak masak ade je orang nak makan.. tapi i suke yuna :D hehehe

    ReplyDelete
  5. nak try buat....:-) thanks for sharing....

    ReplyDelete
  6. uwaaaaaaaaaa.....xreti nak beli sheesy yang segera.xpernah jumpe! kentang dah beli...masuk dalam peti ais je laaa

    ReplyDelete
  7. mira- kalau u berkumpul ngan adiks2 try lah buat pasti licin hehehehe

    ila- cuba ila....sedapppp

    ezz- silalah buat my bff

    mama rifqy-m senang sangat guna cheesy seger ani :)

    ReplyDelete
  8. itu cara masaknyaa bagaimana?

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.