Jom Order Ekspress Takeaway Hidangan Tengahari dan Malam Dari Hotel Holiday Inn Glenmarie

Jom Order Ekspress Takeaway  Hidangan Tengahari dan Malam Dari Hotel Holiday Inn Glenmarie- Di musim PKP ini memang kita disarankan untuk sentiasa berada di rumah atau di pejabat tanpa perlu keluar tanpa tujuan. Dengan peningkatan kes Covid 19 setiap hari sememangnya sangat menakutkan! Atas sebab itu Hotel Holiday Inn Glenmarie Shah Alam telah memperkenalkan promosi Order Takeaway Ekspress untuk makanan tengahari (lunch) dan malam (dinner). Selain itu turut disediakan perkhidmatan penghantaran. Memang sangat mudah dan praktikal. Tidak dapat makan hidangan hotel, namun masih berpeluang untuk membuat tempahan makan di rumah atau di pejabat :-)

Kepelbagaian tawaran hidangan mengikut citarasa masyarakat Malaysia. Ada masakan Asia, masakan Barat dan juga Jepun. Semua hidangan disediakan oleh chef-chef berpengalaman dan ditawarkan pada harga yang cukup menarik.

Ada pelbagai hidangan menarik  dan antaranya adalah seperti:-

Lamb Masala Set

Chicken Katsu Curry Bento

Chicken Buttermilk Set 

Spaghetti With Chicken Parmigiana

Chicken Burger

Saya sendiri sudah membuat tempahan dan mencuba hidangan 'takeaway' dari Hotel Holiday Inn Glenmarie. Kebetulan rumah hari ini tidak ada air (kes pembersihan Syabas), memang haruslah saya perlukan makanan tengahari buat saya dan anak-anak di rumah. Tiga hidangan menjadi pilihan iaitu beef burger, Black Pepper Prawn dan Spaghetti With Chicken Parmigiana.

Beef Burger

Black Pepper Prawn
Spaghetti With Chicken Parmigiana

Plus air kelapa yang menyegarkan!

Nak tengok apa saya nikmati? Ahah, boleh tonton video ni :-)


Kalau korang nak order boleh lihat menu seperti yang tertera di bawah.

Untuk tempahan boleh hubungi talian 03-7802 5200 / atau WhatsApp ke nombor http://www.wasap.my/60162118247

Jom order!
Jom Order Ekspress Takeaway Hidangan Tengahari dan Malam Dari Hotel Holiday Inn Glenmarie Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on October 20, 2020 Rating: 5

12 comments:

  1. Spageti tu nampak lazat nauuu weii.. ni kalau dpaat kat Sis ni, memang ku order selalu hahahaha.. maklum lerr bukan sapa nauu nak makan kan, baik lee order aj.. tak boleh tahan siap ayaq kelapa tu oiii

    ReplyDelete
  2. enak-enak belaka! haish, kalau dekat ni saya dah order dah beberapa jenis makanan ni. musim2 pkpb ni memang kena order delivery je. :)

    ReplyDelete
  3. Wahh Holiday Inn ni baru introduce Take Away meal kah? :) So nice, Nell baru jer attend wedding dinner kat situ early this month.. Food dia memang not bad laa..

    ReplyDelete
  4. taknaklah tenhok ayu makan apa , kang ai teringin kang payah pulakk , ahaahahah

    dahlah semua sedap2 maklumlah makananmpun datang dari tempat terbaik punya.....pasti rasanya mantappp

    ReplyDelete
  5. Fascinating to see how even big hotels have to find other sources of income during the pandemic. Tapi mmg nampak sedap semuanya.

    ReplyDelete
  6. Makanan hotel di rumah. 1 pengalaman yang kena buat ni. Tengok gambar pun nampak sedap sgt tu especially spageti tu😊

    ReplyDelete
  7. Hohohooo... Chicken butter milk tu dah buat kita terliur! Menarik menu hotel makan kat rumah. Tentu lebih asyik kann? Bagus ada nya take away gini, nak lagi musim Selangor takde air. Pilihan terbaik

    ReplyDelete
  8. Senang sekarang nak makan makanan hotel boleh order delivery je kan? Marilah ramai2 support hotel kita, sedih tengok hotel industry nowadays. 🥺

    ReplyDelete
  9. Ddekat ngan tempat saya ni...api saya baru tahu yang glenmarrie ada hotel

    ReplyDelete
  10. Satu set makanan mcm ni memg best.. Ada nasi dan lauk.. Hiishh sedap la.. Nanti kalau malas maska boleh order makanna hotel ni. Lama betul tak rasa makann hotel ni

    ReplyDelete
  11. MashaaAllah sedapnyaaa .. menitik air liur aku tgk ni. Mesti kena try nnt. Mmg terbaik buat service mcm ni👍👍👍🥰

    ReplyDelete
  12. Love to read it,Waiting For More new Update and I Already Read your Recent Post its Great Thanks. 聖誕到會

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.