Acara Membasuh Tuala Tangan Paling Ramai Anjuran bio-home Tersenarai Didalam Malaysian Book of Records
Acara Membasuh Tuala Tangan Paling Ramai Anjuran bio-home Tersenarai Didalam  Malaysian Book of Records. Seramai lebih daripada 725 peserta, iaitu kanak-kanak dan ibu bapa mereka telah mencatatkan rekod dalam masa kurang daripada satu jam menggunakan pembersih dtetergen dobi bio-home untuk membersihakan tuala tangan bersempena dengan kempen 'WE CARE' .

bio-home adalah produk dibawah jenama tempatan iaitu Lam Soon telah menawarkan pelbagai produk pembersihan rumah yang mesra alam. Produk ini dihasilkan daripada biodegradable dan renewable plant-based active ingredients yang mana pada yang sama pengguna boleh memelihara alam sekitar, mengekalkan kebersihan dan kehijauan.

Peserta adalah wakil-wakil dari 100 buah tadika dan 10 buah sekolah-sekolah yang telah  bersetuju bekerjasama dengan jenama bio-home untuk tahun ini. Kempen ini adalah salah satu cara untuk menyedarkan masyarakat terutama golongan kanak-kanak untuk memupuk semangan penjagaan alama sekitar, penglibatan dengan aktiviti kitar semula dan mendidik anak-anak ini tentang kemahiran hidup seperti membantu membauat kerja rumah. Program ini juga dibuka kepada orang ramai untuk menyertainya sekali.

Setiap peserta menerima tuala tangan. Tugas mereka adalah untuk membasuh tuala tangan menggunakan pencuci pakaian bio-rumah dan air sehingga kotaran dapat dibersihkan sepenuhnya. Kita akan dapati ianya amat mudah dan mengambil masa tidak lama untuk membersihkan kotoran yang terdapat pada tuala tangan. Detergen bio-rumah juga telah diuji dan terbukti selamat dan lembut
pada kulit.

Antara produk bio-home seperti detergen dobi, detergen pakaian, pencuci pinggan mangkuk, pembersih dapur, pembersih lantai dan pembersih pelbagai permukaan.
Boleh didapati dalam isipadu 1500ml yang dijual pada harga RM27.35 sahaja,
Acara Membasuh Tuala Tangan Paling Ramai Anjuran bio-home Tersenarai Didalam Malaysian Book of Records Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on August 21, 2018 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.