Penangan Dari Blog Nana Emaknya Damia

Teruji betul...
Memang betul teruji...
Sebab lama tak buatkan...
Rasanya last buat masa di awal tahun perkahwinan, hik hik
Masa bujang, time pose ada kot 2-3 kali buat kat umah sewa..
Sekali 2 hari lepas nampak NANA maknya DAMIA..
Buat posting pasal NI!
Apa lagi...
Abis kelas kul 5, biarpun pasar malam + bazar ramadhan dekat jer ngan umah..
Cheq tak kira..
Nak melepas dendam buat jugak...
So...
Terhasilah
**********
********
*****
***
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

My the very gorjes "Puding Karamel"...
Rasanya puding NANA nampak lagi gorjes, hahahaha..arghhh tapi rasanya tetap shodap..
TQ yer NANA sebab share resepi, cheq lama tak buat, lupa noks :)
Penangan Dari Blog Nana Emaknya Damia Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on July 25, 2012 Rating: 5

8 comments:

  1. Sedapnyer.....nk rasa.....

    ReplyDelete
  2. HEHEHE
    patut tersedak2 kita pagi tadi
    kita nye puding blubang2 nxt time nak buat
    xnak pukul sangat
    xmo buih2

    ReplyDelete
  3. ezz---..erkkkkk nanti i buat utk u, bil akita gi gather2 ya :)

    nana- ayu masa dah lepas dah abis msk duk kompius, nak terbalikkan masa panas2 ke sejuk..last masa panas2 tu jugak ayu terbalikkan..seb baik jadi heheheh

    ReplyDelete
  4. tk pernah buat puding caramel..rupa tk cantik tkpe janji sodap

    ReplyDelete
  5. pehh..dari ghupe itu sudah terbyg sedapnye,hahaha..

    ReplyDelete
  6. feveret ayu ni...jarang2 buat gak sebab tak ada masa..:(

    ReplyDelete
  7. wow ayu dah rajin masak dah..tahniah..

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.