Abdul & Charlie di Mines Wellness Hotel Memang Best!

Lama dulu saya ada menang voucher makan kat Restoran Abdul & Charlie di Mines Wellness Hotel. Sebab terperuk terlalu lama sampaikan tak perasan tarikh akhir kena redeem pada 31 Julai 2012. Adeh :p
So pergilah saya bersama Encik Hubby dan 2 anak paling muda dalam keluarga ke restoran tersebut pada hari Ahad lepas. Lagi 3 orang anak awal2 lagi sudah berpeleseran di rumah mak saya (duk main basikal, berkebun, buat homework etc.)
Pemandangan dari restoran memang superb la. Tasik buatan yang dilengkapi dengan persisiran pantai buatan manusia memang nampak sangat menarik.
My Amani cam biasa memang suka memberikan senyuman paksaan. Payah nak suruh Amani posing lately ni, divalah sangat. Hahahahaha.
Nasi ayam yang sedap,my hubby punya. Harga kalau tak silap RM22.
Salad with roasted chicken, RM18. Sedap weh yang ini :)
Sup brakoli yang sedap!
Spaghetti Carbonara untuk Afiq.
Baked fish yang oseeem saya punya, RM25.
Tengok cara Amani makan. Bersemangat betul, kan? :)
Posing2 depan lift sebelum balik, heheheh.
Kat depan Hotel :)
ABC berharga 10 hengget pelengkap hidangan makanan tengahari kitaorang! Selain itu, kami order gak air peach+manggo jus buat Afiq. Yang lain minum air suam yang FOC...
Overall, bak kata Boboiboy, TERBAEK!!





Abdul & Charlie di Mines Wellness Hotel Memang Best! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on July 11, 2012 Rating: 5

9 comments:

Mama Zharfan said...

besh!!! tebaekkk hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

terbaekkkkkk.. free lak tue

mimie.. said...

memang terrrbaik...!! :)

mama_umar_maryam said...

pehh, blh torai nih,hehehe,bilolah nk dapek free aku nih ;p

Unknown said...

wah sedap2 =)

Nana said...

cantik nye tempat ni

Hermit said...

nasi ayam dia memang sedap & 'besor'... berbaloi 20hengget :P

Unknown said...

memang cantik restoren ni .. i kalau dapat voucher makanan memang suke ya amat

Unknown said...

dapat gak email suruh review hidangan berbuka puasa kat sini..tapi malas ni gi sebab jauh.

wah tahniah kamu terpilih..bertambah jelitalah kamu nanti..hb pun makin sayang

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.