Chicken Patties Dari James Boink Untuk Jenny Bones!

Hari tu my Jenny Bones teringin nak makan burger tapi malangnya stok burger takde kat rumah. So penyelamat situasi kritikal ketika itu ialah Encik James Boink yang telah merajinkan diri membuat sendiri chicken patties memandangkan hanya "chicken" jer yang ada di dalam peti ais kat rumah.

Setelah digaul, digolek dengan sekuat kederat isi ayam bersama ramuan tambahan seperti jintan, lada hitam dan serbuk secukup rasa terjadilah "chicken patties" seperti ini...
************
********
****
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tada!!!
Sedap dimakan dengan roti burger yang di stim (lembut rotinya!) bersama mayonis + timun jepun + lettuce + tomato...
Dan Jenny Bones sangatlah hepi sampai kembang-kembang hidung sebab dapat menelan berbiji-biji patties tanpa rasa bersalah dan ragu dengan keadaan berat badan yang naik dengan cemerlang.

Chicken Patties Dari James Boink Untuk Jenny Bones! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on January 07, 2012 Rating: 5

3 comments:

Mama Zharfan said...

siyes nampak sgt sedap!!

awjan said...

Hoho...jenny sungguh gojes...comeiiii

Ezna said...

Jenny ke tu?...hehehe....:-) alehai....u make me wanna make a burger lah friend!!!

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.