Cer Teka Cer Teka Kitaorang kat Mana?

Wassup Uolls!!!
Cerita tentang percutian singkat kami di musim cuti sekolah. Last minute plan, packing terus jejalan pergi bercuti.
Sila layan beberapa aksi my kids kat hotel penginapan kami :p My Amani yang begitu excited di dalam bilik hotel. Biarpun bilik agak kecil tapi sangat sesuai dengan saiz keluarga ai.
Bergomol ngan abang. Berdekah2 gelak sakan.
See 5 beradik yang tak reti duk diam. Penawar duka lara hati ayahanda bonda.

Ok uolls ce teka cer teka... kita orang cuti2 kat mana???
5 peneka pertama yang berjaya meneka dengan tepat nama hotel dan lokasi..dapat ole2 dari saya. Cepat deh!!!!

Cer Teka Cer Teka Kitaorang kat Mana? Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on June 07, 2011 Rating: 5

24 comments:

  1. alahai kt opis tkleh view gmbr..tkleh nk teka...huhuhuh

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. suka2 je teka padahal bkn leh view gmbr..

    ReplyDelete
  4. me sgt fail bab2 teka hehhehe
    tak de clue ker :p

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Ok sebab jawapan kat atas merepek, Aishah delete..hahahaha
    jawapan genting, sekian.

    ReplyDelete
  7. nama hotel sekali yek..hadiah insyaallah menarik :)

    ReplyDelete
  8. First World Hotel, Genting Highlands...
    sbb nampak lampu2 tu & ada tasik tu...rasanya la.. :-)

    ReplyDelete
  9. boleh :) tapi menang sekali jer as long the first 5 bagi jawapan betul :)

    ReplyDelete
  10. colmar tropicale...bukit tinggi

    ReplyDelete
  11. first world hotel
    cuti2 genting

    ReplyDelete
  12. awana genting higlands hotel
    cuti2 genting

    ReplyDelete
  13. first world hotel genting highlands

    ReplyDelete
  14. Genting Highland Hotel,
    Genting Highland....
    Amy..banyak dah ko teka tu..:-)

    ReplyDelete
  15. dah la..tak tau nak teka dah..tapi rasa2 memang kat genting..:-)

    ReplyDelete
  16. aku tkleh view gmbr so main teka je la mummy ayu...aku kn suka teka2..hehehe

    ReplyDelete
  17. ala lambat hehe
    nak teka gak la
    first world hotel genting highlands

    ReplyDelete
  18. klu tgk bilik mcm 1st world hotel, genting..hehe..tp rmaai dh teka..hmm mgm xde harapan ler ni..ekeekek:p

    ReplyDelete
  19. ala..terlmbt,tahniah sumer geng ;)

    ReplyDelete
  20. cm kt 1world .. cm kt melaka pun ado wakakak psl gambo blur

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.