Cepat2 Saper Nak Hadiah FREE dari GNC Live Well Facebook!

Uolls..
Cepat2 saper nak barang FREE dari GNC Live Well, boleh LIKE page ini http://www.facebook.com/home.php#!/GNCMalaysia

Kendian register pilih item yang menjadi pilihan memasing...
Macam saya pilih 2 sling bags dan TAUT bag (gold special edition).
Lepas register sepantas kilat pergi tuntut kat GNC The Curve... Hik hik
Ops tapi kena print out kupon dari email yang didaftarkan ya :)
Kalau ikutkan TnC dalam kupon setiap orang boleh tuntut satu sahaja.
Tapi saya bantai tuntut 3 atas nama berlainan... Yesza berjaya mendapatkannya!
See 3 barangan free berjaya dikaut di GNC
Comey banget, boleh buat letak barangan mekap ke, beg jejalan pun OK gak.
Harga sebenar beg ni RM39.90, wow wee, I like :)
Sling bag pun boleh tahan. Material nampak lasak tau.
Harga sling bag ini RM29.90...

Hik hik saya redeem 2, satu warna biru satu merah..

Meh reramai pergi redeem dari GNC page facebook, diberi percuma untuk 5000 pertama fan GNC facebook seluruh Malaysia.

P/s: Siyes banyak sebenarnya tempat outlet GNC boleh ditukarkan, uolls boleh semak dari kupon yang diprint...

Chow Peah :p

Cepat2 Saper Nak Hadiah FREE dari GNC Live Well Facebook! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on June 22, 2011 Rating: 5

21 comments:

  1. tq ayu inform td..even fb blok kt opis tp p tumpang BFF punye laptop jp cz die ada wireless...hehehe..dh register and dh war2 gk kt kwn2 lain

    ReplyDelete
  2. heheh terpengaruh juga ni
    dah register tadi
    tgu nk g amek je ni hehee

    ReplyDelete
  3. wah cam x percayer jerk :)

    ReplyDelete
  4. kita dah siap register untuk 4 orang...hoyey sukanya weekend ni nak pi amik

    ReplyDelete
  5. aduh... rasanya time pencen nanti dah leh buka kedai bag la... i dunno u lah..

    ReplyDelete
  6. hehe..dh register jugak..:)
    sib baik boleh redeem dkt the mines..dekat sikit..

    ReplyDelete
  7. tq bagi tau..
    dah register..
    kebetulan ahad nie pergi the mines..
    boleh g amik..

    ReplyDelete
  8. kalo nk gi redeem tue, kne bwk kupon je ke? xyah tnjuk ic ke?

    kalo nk tlg redeemkn utk org yg jauh, tp xde ic die, leh x?

    huhu~...

    ReplyDelete
  9. wah..cargas tu...ayu dah daftar jugak... :-)

    ReplyDelete
  10. tq..dah register jgk tadi...

    tapi nk redeem tu kat dlm kedai ape..?

    ReplyDelete
  11. mama tisya- no prob :) klu ada nanti ayu pm jer :)

    nana- jgn lupa mik :)

    eB- caya..caya

    suzz- try amik !!

    anje- wah wah hahaha

    dedet- selagi boleh, rembate jerleh

    ReplyDelete
  12. eija- banyak tempat cam2 jauh2 kan...

    cutemum- ada bowling tournament kan :)

    nisa- cam smlm ayu pergi bawa yg diprint jer..tak tunjuk pun ic tapi yang tu kat outlet the curve..rasanya semuanya sama kot..cuba try

    ayu- hik hik nanti ayu leh gi collect ngan aimi

    fieda- kedai ubat vitamin, supplement..cam farmasi :)

    ReplyDelete
  13. terpengaruh gakkk hehe

    deqlis register gak tadi..tunggu en hb redeem kan heheh

    ReplyDelete
  14. nnt g redeem jer ker barang tue
    n xkena beli apa2 ker? :)

    ReplyDelete
  15. dah register jgk..
    g amik je kan?
    xpyh byr pape ke?

    ReplyDelete
  16. haha ezay tak perasan madam dah wat entri ni..ezay je yang ketinggalan ni...aduhh cepat madam ambik..hehe comel gak beg tu

    ReplyDelete
  17. deqlis- pengaruh rakan blog hik hik

    sue- tak pelu beli apa2..cuma salesgirl ada tanya tak nak beli vitamin 50% off ke...i ckp tak nak hahah

    munna- syabas shahab :p

    syuhada- tak yah shu :)

    ezay- comey! ezay jgn lupa gi redeem tau

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.