Buang Tabiat :p

Kuar dari farmasi GNC saya ternampak perkataan SALE di luar Metrojaya. Paling tak tahan dengan papan tanda yang menulis RM5-RM15, fuhhh mencabar keimanan sungguh. Pakaian kanak-kanak di Metrojaya dijual murah-murah, tapi ada gak yang mahal.

Memborong sakan saya, banyak tapi bayar dalam 50 hinggit jer. Bayangkan skirt jeans untuk Yana RM10, murahkan?!
Dan saya nampak seluar "codroy" betulke eja? Ada size XL brand kanak-kanak saya ukur dibadan sendiri, eh eh eh cam muat jer. Terus rembat satu buat diri. Hik hik. Seluar yang saya pilih tu siap ada "munge" sah-sah brand kanak-kanak. Haiya...
Harga asal RM68.90... :)
Dijual pada harga RM12. Suka suka. Warna hijau cair ala2 kebiruan.

Balik rumah terus test pakai, Yana siap menunggu jawapan samada saya muat ke tidak seluar yang dibeli.

"Kalau tak muat, Yana nak tau".

Dan ianya muat dengan jaya + selesa lagik. Keciknya la saiz badan ku ini... Wohoho. Jangan jeles Dedet.

Buang Tabiat :p Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on June 23, 2011 Rating: 5

14 comments:

  1. kalu ayu pun tergoda gak nak menjenguk tu....

    ReplyDelete
  2. ayu- tu ler dah rege cam tu mana tak mencairkan hati hik hik

    ReplyDelete
  3. wohoo sgt murah tu--esok paaki suar baru ke heheh

    ReplyDelete
  4. sumer metrojaya ke ni sis? aduhhhh

    ReplyDelete
  5. ala jauh... kalo x... siap la ;p

    ReplyDelete
  6. he he he :-) ayu ayu.....terapi tu

    ReplyDelete
  7. suzz- rasanya tak kot

    zeti- ai tak sure lah pulok

    ezrin- ahem ahem...dlm selangor jer hik hik

    ezz- terapi minda

    umi- murahkan :)

    ReplyDelete
  8. **ayu, dh tgk muka ayu dlm page oreo kt fb...kita ada up kt entry blog:)

    ReplyDelete
  9. ila- takde kecik mana hahaha

    mt- dah tengok hahahah :)

    ReplyDelete
  10. mak aii murahnye

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.