Ben 10 Ultimate Boot Camp di 1 Utama

Peminat Ben10 sememangnya menantikan acara Ultimate Boot Camp yang diadakan pada hari Sabtu 27 Nov 2010 bertempat di 1 Utama. Dan anak lelaki saya juga begitu berkobar untuk meyertai aktiviti-aktiviti yang dianjurkan.
Pendaftaran sememangnya sangat panjang. Memang kena banyak bersabar. Saya dan anak datang pukul 11 pagi no. giliran sudah 150 lebih...pehhhh..
see muka yang gumbira
booth 1: kena buat aksi Ben Ten...AAaaAaaaa
booth 2: cari alien sampai jumpa...dah jupa kena namakan...
booth 3: paper n tornado...kutip sebanyak mungkin..
booth 4: susun..kena susun ada nombor. Sayapun tak paham tapi anak saya main susun jer..ahaks..

booth 5: lukis ikut garisan... (ni kat upper roof)
booth 6: merangkak dalam jaring..
booth 7: lempar kat nombor (cam main dart tapi dia guna bola)
booth 8: tiup belon dan pecahkan dapat token untuk main aktiviti booth 9
booth 9: cam main baseball...kena pukul bola (guna token)dapat semua cop...cop 1 masa pendaftaran amik bag dan landyard
kena tukar kat booth last..ada dapat hadiah final dan sijil penyertaan :)

paling cun beg ini..saya suka sangat...
ni sijil penyertaan..esklusif gitew...

anak saya sangat suka dengan key chain Ben 10...(dapat kat booth no 3 dan 6)

antara hasil lumayan setiap booth ..nampak banyak sebab anak saya ramai ahaks..
kul 1.15 balik...yahooooooooo
Ben 10 Ultimate Boot Camp di 1 Utama Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on November 27, 2010 Rating: 5

2 comments:

mama tisya said...

ank laki sure minat ben 10..ada ke gegurl yg minat ben 10...hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

mama tisya- ank lelaki mmg kbyk suka ben 10...ank pompuan mungkin ada jugak..ben 10 kan ensem

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.