Baby, Children and Parents Expo di Mid Valley

Rasanya ramai yang ke Ekspo ini yang diadakan di Mid Valley bermula dari 26 - 28 November 2010. Biasanya terdapat banyak barangan bayi yang dijual dengan agak murah.
Booth ini paling popular mana taknya pihak MamyPoko menjual pampers sampel untuk saiz NB, S dan M ~60 keping dengan harga RM20..berkotak2 orang borong..
Banyak aktiviti kat atas pentas...banyaklah orang berebut untuk menyertai...saya jadi penonton kejap lepas tu rasa boring...hehe baik gi shopping :)
Antara booth yang menarik kat sini.... ada sassy gurl...
Baju kanak-kanak dan bayi dari RM5 hingga RM20...lelong2
3 anak teruna saya yang lebih suka pameran kereta Peugeot..cam Encik jul*
See..ni bukan kaedah memancing belanja dah ni..ni namanya menjala sakan..hahahaha
baju untuk amani (2 rompers, satu seluar + shirt) dan Afiq (shirt+seluar)
balik umah Encik Jul* buat2 terkezut "amboi banyaknya"...ahaks
Baby, Children and Parents Expo di Mid Valley Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on November 28, 2010 Rating: 5

7 comments:

mie said...

shopping sakan la...
heheee

AyuArjuna BiGoshh said...

mie- sakannn...sangatlah sakan hehe rambang mata

amyeryn said...

wah murah tu diapers mamypoko..kalo biasa mmg mhl...

AyuArjuna BiGoshh said...

amy aka mama tisya-tu klu tgk kat pintu kuar expo mmg ramai yang borong...berkotak2

Shifa said...

shifa tak gi pun sebab ade member kata cuma pampers mamypoko je yg menarik.. tu pun cepat abis.. lain2 x menarik.. tp reason sebenar, hubby xde, so malas nak jalan sorg2..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

saya pg jugak.. hari pertama lagi.patutla mummy poko kosong je!! dah habis rupanya.. tp sempitlaa.. kesian tgok yg bawak strolerkan??

AyuArjuna BiGoshh said...

shifa- serius menarik juga utk org nak ada baby...cam akak amani dah besar so byk brg dah ada...baju yang dari butik baby yang best..klu brand cam fiffy ke, pureen ke boleh kat mana2 store :).... tapi ramai org sgt rimas gak huhu

baby (amana n arieff)- aah...rasa cam ramai sanagt org dan tempat tu dah terlalu padat :p

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.