COCO Concept Store Pilihan Mereka Yang Menggemari Fesyen Ala Jepun

Coco Concept Store, butik pakaian yang diinspirasikan dari Japan-Inspired Fashion CO iaitu sekumpulan pereka muda yang mempunyai misi bagi mempertengahkan fesyen kontemporari serta minimalis buat lelaki dan wanita. Apa yang menarik di COCO turut menawarkan pelbagai rekaan pakaian tanpa mengira usia. Ini terutama fesyen Jepun Streetwear, rekaan pakaian kerja Jepun dan fesyen Harajuku.
Keunikan COCO ternyata terletak pada gaya fesyen yang kasual dengan sedikit sentuhan Shinjuku-Versatile yang boleh di suai padan. Paling penting ianya memberi keselesaan dan sesuai digayakan di sebarang acara. Sepertimana yang kita ketahui fesyen streetwear di Jepun mempunyai keunikkannya yang tersendiri, di mana setiap pemakai akan tampak berani.
Oh ya! Ada berita baik untuk mereka yang tinggal di kawasan Kuala Lumpir dan Selangor. COCO Concept Store akan membuka cawangan terbaru mereka di Melawati Mall, Ulu Kelang. pada bulan April 2017. Jadi rebut pelang untuk dapatkan lebih banyak pilihan pakaian yang berinspirasikan dari Jepun:-)

Jangan lupa terjah!

COCO Concept Store, Lot No. F23, Level 1,AEON Tebrau City, Taman Desa Tebrau, Johor.
P/S: kredit pic to Nannie Isa
COCO Concept Store Pilihan Mereka Yang Menggemari Fesyen Ala Jepun Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on March 03, 2017 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.