Chewies Mencatat Sejarah Dalam "Malaysia Book of Records" Penyertaan Paling Ramai Dalam Meningkatkan Imuniti Badan


Sebagai seorang ibu, memang saya sentiasa mahukan yang terbaik buat anak. Apatah lagi dengan persekitaran hari ini yang terdedah dengan pelbagai masalah seperti pencemaran, isu pemakanan tidak sihat dan pelbagai lagi yang berkait dengan imunisasi anak-anak.

Oleh sebab itu saya telah memberikan suplemen terbaik sebagai sokongan buat anak-anak bagi memastikan mereka sentiasa berada didalam keadaan sihat. Apatah lagi hari ini pelbagai aktiviti yang perlu anak-anak sertai samada di dalam atau di luar rumah.


Apa yang saya perhatikan vitamin dari Chewies ini menawarkan pelbagai varian yang menarik. Dari perisa buah-buahan dan juga terdapat juga perisa vanilla memberi banyak pilihan buat anak-anak saya yang sememang sangat mengemarkannya.


Chewies Immunolicious (pastil) diperkaya dengan Wellmune- iaitu sejenis gluco polysaccharide yang diperolehi daripada penapisan yis yang terbaik. Ianya juga sesuai untuk kanak-kanak dan dewasa. Didatangkan dengan  varian Mega-Mango, Super-Strawberry dan Ultra-Orange. Ianya mudah dimakan dan mampu menarik kanak-kanak kerana ianya didatangkan dalam bentuk pastil. Pastinya pengambilan vitamin ini mampu mengelakkan anak-anak kita mudah dijangkiti virus demam dan selesema.

Seramai 32 sekolah sekitar Lembah Klang dengan anggaran lebih kurang 2,000 peserta telah menyertai acara "Malaysia Book of Records" dalam penyertaan paling ramai bagi acara meningkatkan imuniti badan. Acara ini bertempat di Sunway Lagoon yang turut dihadiri Mr Javed Ghulam Muhammad (CEO, AJ Research and Pharma Sdn Bhd) dan Ms Josephine Cheah (Product Manager, Consumer Health AJ Research & Pharma).

Chewies Immunolicious time!

Betapa meriahnya sesi menikmati Chewies yang turut disertai peserta-peserta lain.

Mr. Chang Hon Chung (Sales & Marketing Manager), Mr. Ayman Izzaz (Asst. Manager Analyst, Research & Marketing MBOR), Mr. Javed Ghulam Muhammad (CEO of AJ Research & Pharma Sdn. Bhd.), dan Josephine Cheah (Product Manager, Consumer Health AJ Research & Pharma).

Mr Javed Ghulam Muhammad (CEO, AJ Research and Pharma Sdn Bhd)

"Ini adalah salah satu acara yang mana boleh mendidik ibu bapa mengenai cara untuk melindungi anak-anak daripada kuman dengan membina sistem imun yang kuat.Untuk mencapainya kita perlu melengkapkan pemanan mereka dengan pelindungan sistem imun yang hebat"

Ms Josephine Cheah (Product Manager, Consumer Health AJ Research & Pharma)

Sesi pemberian sijil penyertaan "Malaysia Book of Records" kepada semua peserta-peserta melalui wakil dari setiap sekolah yang menghadiri.


Ianya memang hebat!

#chewiesmalaysiabookofrecords
Chewies Mencatat Sejarah Dalam "Malaysia Book of Records" Penyertaan Paling Ramai Dalam Meningkatkan Imuniti Badan Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on March 12, 2017 Rating: 5

1 comment:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.