Aplikasi Talian Berbelanja Dengan Mudah ~honestbee!

Rakyat Malaysia kini mempunyai cara baru yang hebat untuk membeli barangan runcit dan keperluan rumah dalam talian. Aplikasi pembelian barangan terbaru dalam talian iaitu honestbee, yang bukan hanya menawarkan pelbagai barangan runcit pekerja, bahkan turut disediakan tawaran pemilihan makanan seperti kek, barangan kesihatan dan sebagainya. Paling menarik segala pembelian kita akan diuruskan oleh honestbee termasuklah perkhidmatan penghantaran.


“I am excited to announce our official entry into the Malaysian market. Over the past few months, our trial operations were met with positive response from both customers and partners. I believe that we have the ideal team in place to meet the needs of the communities in Malaysia,”
Joel Sng, co-founder and CEO, honestbee.“Our fast-paced lifestyles have necessitated the need for a fresh platform that offers the
ease and convenience of shopping from multiple outlets. This makes daily life easier so
they can spend time on what is more important, and also go about their routines with
less hassles,” 

“Our goal is to get you what you need, when you need it. Our concierge shoppers ensure that the items in our customers’ shopping cart, including meat and produce, are carefully handpicked with freshness guaranteed. With our technological expertise and efficient network, we bring convenience and ease to shopping, delivering groceries
within the next hour time slot,”
Pauline Png, CMO, honestbee.

Aplikasi honestbee kini bekerjasama dengan lebih daripada 10 outlet yang terkenal.
Antaranya seperti :-
Ben Grocer Bebas (B.I.G.) 
Shojikiya
Fareastflora.com 
Cat &The Fiddle
Southern Rock Seafood
Castania Nut Boutique
Vom Fass
The Blue Cow Butcher
La Juiceria
Wondermilk
Wine Connection 
Cookie Box
GNC
Real Food
Chai Huat Hin
Jezripe


Aplikasi honestbee sememangnya sudah cukup popular di Singapura sejak dilancarkan pada tahun 2015, dan kini honestbee telah berkembang dengan begitu pantas yang mana dalam 19 bulan yang lepas ianya telah mula diperkenalkan di bandar-bandar utama di seluruh Asia, termasuk Kuala Lumpur, Malaysia.

Dan honestbee menyasarkan untuk memperluaskan perkhidmatan mereka ke bandar-bandar lain pada akhir tahun 2017.
 

Cara nak buat pesanan melalui laman web atau  alikasi Hoonestbee boleh rujuk pada gambar di atas ya!

 Saya dah cuba memuat prmbrlian, dan ianya ternyata memang mudah sangat!

Untuk platform honestbee di Malaysia ianya boleh diakses dengan melayari laman https://honestbee.my atau memuat turun app honestbee melalui Apple App Store atau Google Play Store


 Buat pemilihan outlet dan barangan yang dikehendaki.Sebab ianya mudah. Semuanya di hujung jari anda. Klik sahaja dan ianya akan masuk ke katalog pembelian. Siap buat pemilihan terus check-out.

Boleh buat pemilihan masa dan tarikh penghantaran.

Buat pembayaran. Setel. Jangan lupa simpan no rujukan pembelian.


Bersempena dengan pelancaran rasmi, honestbee akan menyediakan RM 1 penghantaran tanpa perbelanjaan minimum untuk semua kedai-kedai dari sekarang sehingga 14 Mac 2017.

Menariknya apabila kita menerima barangan yang telah ditempah melalui talian. Kita boleh semak pembelian dan seterusnya menurun tanda tangan secara digital. Efisien bukan ?

Oh ya, bagi pembaca blog www.ayuarjuna.blogspot.my. Anda boleh dapatkan rebat sebanyak RM30 apabila berbelanja mengunakan aplikasi talian ini melebihi RM150. Dengan cara masukkan kod promosi BEE30. (PROMOSI SAH SEHINGGA 31.3.2017)

Jangan lepaskan peluang ini gaisss.
Berbelanja dengan mudah, selamat dan pantas!

Aplikasi Talian Berbelanja Dengan Mudah ~honestbee! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on March 01, 2017 Rating: 5

2 comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.