bila semua dah kena "block"

hmmmm...
hmmmm...
abih semua kena block....
taklehh bukak blogspot..
takleh chat...guna gmail...
wahhh wahhh

sedey..sedey...

takpe nak kerja cara halal..so ni lah caranya...

aduhh

bila semua dah kena "block" Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on July 27, 2009 Rating: 5

5 comments:

Sumaiyah said...

madam, ni bukak bole plak. ade kah sebab wifi uia da jadi semakin lambat? ini guna wifi uia la ni hihi pada jam 830 am keh3

AyuArjuna BiGoshh said...

rasanya time keje kot dia off...wallau...hahaha

Sumaiyah said...

ooh maybe la
ni skarang pkul 4 am hihihi

AyuArjuna BiGoshh said...

ooo...kalau nak tenet2 kena sebelum waktu kerja la ni...hahaha

Mama Zharfan said...

cian ayu...jgn main camp ikut jejak cfs dah ler...nanti kat umah i kena berebut streamyx dgn my hubby plak (sbb kat umah tak beli router/tak der wireless)..so limited 1 pc ajer dpt guna streamyx..emmm..

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.