Jom Sertai Peraduan Kempen Bio-Oil #sheisremarkable

Siapa pengguna Bio-Oil?  
^
^
^
^
^
Saya adalah antara pengguna Bio-Oil yang tegar. Pada mula saya diperkenalkan disebabkan oleh parut anak saya yang terkena air panas. Atas rekomen kawan-kawan yang pernah menggunakannya, saya cuba dan puas hati dengan hasil yang diperolehi. -- Parut dengan mudah beransur-ansur hilang :-)

Dan bersempena dengan Hari Ibu, Bio-Oil telah mengadakan kempen #sheisremarkable. Ianya simbolik kepada meraikan pengorbanan seorang wanita yang bergelar ibu dari mula melahirkan anak, membesarkan dan bagaimana perhubungan silaturrahim yang terjalin antara kita sebagai ibu dengan ibu kita sendiri.

Kempen #sheisremarkable ini bukan semata-mata untuk meraikan diri sendiri sebagai seorang wanita bahkan untuk menyerlahkan lagi sokongan yang diterima daripada perhubungan dengan insan yang lain seperti ibu-anak-kawan. Bersama Bio-Oil bukan sahaja dapat memberi yang terbaik bahkan mampu menyebarkan kegembiraan.

"Kasih sayang Ibu adalah cinta sejati - dalam bentuk yang paling tulen cinta yang ada. Dia ialah pelindung diri dan sentiasa mahukan yang terbaik untuk anaknya. Sebaliknya, cinta seorang anak perempuan terhadap ibunya tidak dapat diganti. Walaupun pertalian itu boleh menjadi kompleks dan peuh dengan masalah, pada akhirnya nanti tiada cinta lain seperti kasih sayang antara seorang ibu dan anak perempuan. Kehamilan dan melahirkan membantumembina hubungan antara seorang anak perempuannya sehinggalah anaknya dewasa dan merasai pula apa yang ibunya lalui. Bio-Oil merupakan minyak yang sesuai untuk merawat dan memeterai pertalian itu kerana ia boleh digunakan untuk mencegah dan merawat stretch marks dan garis-garis penuaan. Ianya benar-benar produk yang boleh diwarisi generasi ke generasi"
Cik Low Hooi Wan (Pengurus Unit Perniagaan Bio-Oil Malaysia)

So korang, sempena Hari Ibu, Bio-Oil ada anjurkan peraduan yang cukup mudah. Dan korang berpeluang untuk menangi set Bio-Oil! Apa yang perlu korang lakukan, dengan hanya memuat naik gambar korang dengan ibu dan nyatakan dedikasi (caption) serta masukkan juga hashtag #BioOilMY #Sheisremarkable

Dengan setiap pebelian Bio-Oil 60ml korang juga boleh memenangi satu sesi fotografi dan makeover di studio, istimewa untuk korang dan yang tersayang. Peraduan berakhir pada akhir bulan Jun 2018 nanti.

Keterangan lanjut boleh layari : https://www.facebook.com/MYBioOil/
Jom Sertai Peraduan Kempen Bio-Oil #sheisremarkable Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on May 18, 2018 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.