Kempen Gong Xi Wang Wang Dari 11StreetKempen Gong Xi Wang Wang Dari 11Steet- Bersempena dengan Tahun Baru Cina tidak lama, platform memberli-belah 11Street telah membuat satu kajian kaji selidik tentang tabiat berbelanja masyarakat Malaysia. Didapati kebanyakan rakyat Malasyia suka mengamalkan bebrlanja di saat akhir. Ini disebabkan faktor seperti kekangan masa yang tidak membolehkan mereka membuat persiapan awal. 

 Antara lain kajian juga mendapati 3 kategori yang menjadi perhatian adalah fesyen, barangan dapur serta kelengkapan rumah.

Melihat kepada trend setiap tahun menjelang Tahun Baru Cina ini, 11Street telah menawarkan Kempen Gong Xi Wang Wang buat para pengguna setia mereka untuk terus dapat membeli belah melalui online biarpun pada saat akhir.

Didalam kempen ini juga11street akan menawarkan e-voucher PETRONAS dengan diskaun hingga 30% daripada harga asal. Serios, ini memang benar-benar membantu penjimatan. Terutama bagi mereka yang ingin menziarahi keluarga dan kenalan.  Selain itu terdapat juga penjualan hamper selain tawaran diskaun untuk keluar makan di restoran yang cukup popular bersempena dengan Tahun Baru Cina.

Antara barangan jenama yang menyertai kempen ini adalah Caring Pharmacy, ELBA, Empire Hamper, Fujiaire, HETCH, Kinohimitsu, Mamy Poko, NIVEA, NONG SHIM, SONY, Super, Tesco and Total Image. Anda juga boleh mendapatkan set smartphone SONY Xperia XA2 Ultra melalui pre-order mulai 20 hingga 31 Januari 2018 hanya di 11Street. Untuk keterangan lanjut sila layari
www.11street.my


 Di majlis pengumuman kempen ini turut dihadiri para media yang bersama-sama berpeluang menikmati hidangan hebat masakan Cina seperti yee sang dan banyak lagi :-)
Kempen Gong Xi Wang Wang Dari 11Street Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on January 27, 2018 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.