BABY LOBSTER MEETS HAI XIAN DELIGHT @ TUNG YUEN CHINESE RESTAURANT GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM

Bermula dari 15 Julai sehingga 30 September 2017, TUNG YUEN CHINESE RESTAURANT Grand BlueWave Hotel Shah Alam (GBWHSA) telah memperkenalkan promosi BABY LOBSTER MEETS HAI XIAN DELIGHT. Apa yang menarik set hidangan ini didatangkan dengan sajian-sajian mewah masyarakat cina yang sememangnya enak dan HALAL.

Disediakan dibawah pemantauan Chef Patrick Ng satu-satunya chef yang berbangsa Cina dariTung Yuen Chinese Restaurant. Sajian ini ditawarkan setiap hari pada 2 sesi iaitu untuk makan tengahari pada bermula seawal jam 11.30 pagi sehingga 2.30 petang. Mankala untuk makan malam bermula pada pukul 6.30 petang sehingga10.30 malam.

Promosi ini didalam set kumpulan yang mana minimum adalah 5 orang, dengan harga RM75.00 + per kepala.

Terdapat 6 sajian istimewa, antaranya seperti Daily Special of Chinese Chilled Appetizer, Pan Fried Trio Seafood with Spicy Sauce on Hot Plate, Steam Garoupa Fish with Spicy Bean Paste, Braised Top Shell Abalone Slice with Hong Kong Kai Lan and Roast Garlic, Fried Rice with Seafood and Anchovies dan Pan Fried Chinese Pan Cake.

Set tidak berakhir di sini kerana terdapat pilihan istimewa (Pilih 1 jenis) untuk sup dan baby lobster. Terdapat dua pilihan iaitu Boiled Szechuan Soup dan Double Boiled Fish Maw Soup. Selain daripada itu, terdapat juga pilihan masakan baby lobster @ 150gm setiap satu (1/2 portion per kepala) iaitu samada Baked Baby Lobster atau Pan Fried Baby Lobster.
Pelanggan juga sangat digalakkan membuat tempahan terlebih dahulu dengan menghubungi TUNG YUEN CHINESE RESTAURANT  di talian 03-5511 8811 ext. 2616 atau bahagian telemarketing ext. 2724. Tapi perlu diingatkan harga yang ditawarkan tertakluk pada 6% daripada CBP. Restoran Cina Tung Yuen dilengkapi dengan baik

Secara kesimpulannya, pakej set makanan ini adalah:-

Harga: RM75.00 + seorang (minimum 5 orang)
Hari: Isnin - Ahad
Masa: 11.30 pagi - 2.30 petang (Makan tengah hari) dan 6.30 petang - 10.30 malam (Makan Malam)
Tempat: Restoran Cina Tung Yuen, Level 1
Pengurus Hotel: Tuan Haji Mohd Ghazali bin Sayed Ibrahim
Eksekutif Sous Chef: Chef Firdaus bin Ismail
Chef berbangsa Cina: Chef Patrick Ng

BABY LOBSTER MEETS HAI XIAN DELIGHT @ TUNG YUEN CHINESE RESTAURANT GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on July 18, 2017 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.