Jalan Jalan Cari Makan di Oyster King One Utama

Memandangkan anakanda sekalian semuanya join Mak Biq pergi layan Upin Ipin di Istana Budaya, so saya, dedet dan Amani ke 1 Utama. Misi untuk membeli barang daripada voucher yang baru dimenangi. Dah alang2 sampai di situ kitaowang pun try lah makan kat Oyster King di New Wing. Takde owang kat situ, kiranya kalau nak mengada lelebih kat staff Oyster King takde alasan lah dowang tak melayan ya :)

Sambil menunggu makanan yang diorder... kita main cak cak ngan Amani dulu. Sungguh mengada Amani malam ini, mentang2 die sowang ajer yang dilayan 100 peratus. Penat saya mengejar ke hulur hilir...
Amani pandang kamera!
Na Nak!
Amani cepat pandang... Belum abis lagi ayat... terus terpacul muka kat depan lensa sambil jerit... CAK! Hisshhhhh

Rumusan dari makanan yang diorder:
Set A : Ada sup seperti dibawah (sedap! ada isi ayam + oyster) + fried oyster (die cam ada sikit kue teow digoreng bersama telur dan oyster i.e gambar bawah sekali) + air crysanthenum. Harga untuk set ini RM13.50
Set B: Sup + oyster fried rice (list dalam favourite, so boleh pilih makanan lain kalau tak nak nasi goreng) + air crysanthenum. Harga seSet RM12.00


Kesimpulan : Ok lain dari lain, sedap juga tak menyesal try... tapi takleh makan selalu takut jemu :)

Jalan Jalan Cari Makan di Oyster King One Utama Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on April 18, 2012 Rating: 5

3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

muka amani dah makin mcm muka abangnyalah

Mama Zharfan said...

muka amani 90% mcm dedet hehe anak dedet ni ;)

Ezna said...

Sedap plak i tengok...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.