Wordless Wednesday~ Murah ke??

Harga makanan tengahari saya : RM3, murah idok???

p/s: Tengah panas hati bila student buat banyak alasan tak nak buat kuiz. Tak ready lagilah dsb. Ikut hati yang panas ni "0" jer, abih citer.
Wordless Wednesday~ Murah ke?? Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on July 20, 2011 Rating: 5

7 comments:

  1. hari ne ila makan kembung asam pedas, togey grg, telur asin-rm5.5

    beli nescafe moca, beli sampul surat nak masuk contest rm3

    dah nak rm 10..haiyaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. murah sgt la tu...
    ala sian student2 tu..dulu kita pun mcm tu gak..

    ReplyDelete
  3. jgn kasi muka sangat student tuh kang 'dipijak2nya' kapla awak... lagipun dah kasitau date nak buat kuiz, bukan cam kita dulu lect. buat pop kuiz & kalu tak datang aritu nasiblah, bukannya boleh buat balik.. (brape byk sy dapt 0 sbb kantoi tak datang wahahaha)..

    ReplyDelete
  4. murah tu sbb harga students heheh

    ReplyDelete
  5. murah lah tu. ada ikan, sayur, nasi..

    ReplyDelete
  6. KIRA MURAH LA NI
    OPIS SAYA KLW LUNCH XSAH KLW TAK LEBIH RM6 MAHAI MELAMPAU

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.