Hadiah Anebeseri :)

Citer hari Jumaat 8 Julai. Saya sangat bz dari awal pagi hingga ke lewat petang. Encik Hubby selalu call tanya perkhabaran saya (selalu memang setiap hari call tapi kali ni cam berganda2 kekerapannya). Pelik gak. Lepas tu siap nak datang opis, tapi time tu saya dah keluar. Jap lagi pesan suh datang opis dier tapi last minit cancel sebab Encik Hubby kena gi site visit. Dan saya tak suspect apa-apa pun. Cuma terfikir2 buat apa lak Encik Hubby duk BZ minta saya update status diri terutama "lokasi" saya berada ketika itu, hik hik.
Ghupenya ada suprise untuk saya. Pagi2 Dedet sudah mencari di kedai ya. Wah wah, terharu sungguh. Anting2 ada berlian yang comey :) Senyum melebor saya.
Dan ini juga :)
Many thanks Dedet!

Tak mampu nak kata apa dah :)

Hadiah Anebeseri :) Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on July 12, 2011 Rating: 5

18 comments:

eB said...

wahhh... mmg asyikkkkkkkkkk... tahniah... :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baik2 ye jangan hilang mcm rantai hari tue

@e_da said...

bertuahnya.. so romantik

Hermit said...

ngehngeh.. cincin tu free gift, dah beli subang so i nego ngan salesman tu minta free gift... :P

Achiq said...

wah seronoknya... tahniah

Nana said...

tu dia mengerlip hehe
beznye dapat adiah emas
xmampu la skang nk bli emas
1gm RM177 tgk kat wah chan hah pengsann

bibabdulhamid said...

romantik sesgt... bestnyeee..

Ezna said...

waaahhhh...

jom jom baca pasal ni

http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2011/07/faham-kah-anda.html

kak ina kl said...

tahniah..wah lomantiklah suami kamu tu..kamu kerja kat uia ker?

Cute MuM said...

bestnya,,
nak jugak satu boleh..
hihi.

mama_umar_maryam said...

aduh,tibe2 speechless jugak..auw!

AyuArjuna BiGoshh said...

:) thanks all...

kak ina a'ah saya keje kat UIA- ngajo jer :p

Nana said...

nak minta tlg skit...hehe
tlg vote

cara2 nya:

1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. pastu klik
http://apps.facebook.com/mywranglerway/


cari nama fauzana ismail

tq
ada hadiah utk sape yang sudi vote

Unknown said...

phewittt!!! hadiah emas laa, hadiah dutch lady laa. ni buat hambe jeles ni hehehehe

- zuriey - said...

wah..bestnya..tahniah for anniversary..semoga berkekalan hendaknya

AyuArjuna BiGoshh said...

mira- wahahahahah, emas tu FOC dr suami tapi still kena bayar cuma bukan dari poket sendiri jer hik hik

zuriey- thanks :)

Mama Zharfan said...

sgt cute :) me spesis tak pakai earrings + cincin :p me nak kena tunggu mr hubby jadi kayo baru boleh request gelang emas heheh

AyuArjuna BiGoshh said...

mz- hik hik hubby i pun tak kayo mano...saja mengetuk setahun sekali :p

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.