Subway buy ONE free ONE

Kupon ni dari suratkhabar The Star. Kalau tak salah last date boleh claim 31 Dec 2010
Dengan suka hati pepagi saya sudah terpacak di kiosk Subway di Amcorp Mall PJ ..
Tapi cam jakun jer pilih menu kat situ...siap saya pilih semua sos dan semua sayur kecuali bawang..

dengan harga RM21.++ dapat 4 rasa yang berbeza, ada chicken tender, meatball, daging dan lagi satu saya sudah lupa. Tapi Subway chicken dan meatball memang rasa superb. Roti saya pilih yang biasa dan parmesan cheese..Errrr cam rasa dah gemuk jer bila berjaya menghabiskan keempat-empat roti Subway dengan bantuan Anaqi, Yana dan Akid.
Best2...petang ni nak gi cari kupon lagi kat opis-opis orang lain..
siap serang gempur :)
Subway buy ONE free ONE Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on December 29, 2010 Rating: 5

6 comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.