Apabila berbudi pada dapur dan tong gas kemudiannya dikongsi...

wee..clap..clap...
satu pencapain yang baik dari Dapur Cik AyuArjuna...gila memasak ko...huhu
Ikat perut lakiku abis-abisan hahaha...
Rasanya bermula dari 2-3 minggu lepas..I ada buat blueberry muffin...(gambar mana ntah)...
kek coklat..yang sedap makan panas2 walaupun toping coklat die masih cair...huhu

muffin coklat buat Akid dan Afiq yang nak buat bekal ke sekolah...


Pai apple yang buruk rupanya tapi sedapla setaraf ngan pai kat kedai Kek 2-3 bintang..huhu..

lepas tu ada gak buat Pizza...dah I canang2kan dalam posting beberapa hari yang lalu...
so nak dipendekkan cerita setiap kali I masak..pasti I huluq sepinggan kat jiran depan umah..:)..dah alang2 masak lebih kita kongsilah kan...dah namanya berjiran...


tup2 semalam jiran depan umah pulangkan pinggan (hehe) bersama dengan barangan diatas..cam termalu la pulak...takde la memang niat memberi itu ikhlas tapi bila balasan begitu banyak cam..."alamak kak dah jadi seganlak saya nak hantar makanan kat umah akak"...adoilah...apapun terima kasih....banyak2...honey star dan susu 2 hari jer anak2ku pulun abis-abisan..makan malam, pagi...sesuka-hati...


Apabila berbudi pada dapur dan tong gas kemudiannya dikongsi... Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on March 31, 2010 Rating: 5

3 comments:

Shifa said...

sedapnye nampak kek tu!!
nak jugak!!

Hermit said...

Mummy memang rajin masak + makin sedap... good2... really appreciate it.. tekiu2...(kalau hubby x puji siapa lagi ek?) hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

shifa...boleh nanti ya...

dedet...iya..sudah kembang dgn puji-pujianmu itu...huhu

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.