C-Trimax Formula Untuk Kuruskan Badan Tanpa Perlu Berlapar!

Bila usia dah nak menginjak ke 40 tahun ni, memang metabolisme kita dah kurang, potongan badan pun dah 'out' kesan tak mengambil serius penjagaan diri masa muda. Walaubagaimanapun sebenarnya kita masih belum terlambat untuk menjaga dan memelihara kesihatan diri jika kita ubah gaya hidup dan memulakan pengambilan makanan tambahan yang mampu mengekalkan keremajaan kulit dan sekaligus dapat mengekalkan bentuk badan yang asal.

Dan saya telah mula mengambil C-Trimax.

Jadi apa itu C-Trimax?

Produk yang dapat mengurangkan lebihan lemak di badan (fat bunner) yang telahpun mendapat kelulusan KKM. Ianya didalam dalam serbuk diletakkan dalam pek kecil mengikut sukatan yang telah ditetapkan.

Antara formulasi ramuan yang terdapat didalam C-Trimax adalah seperti passion fruit powder, mix fruit powder, roselle powder, guarana extract, grape fruit extract dan fructosa. Jika dilihat sendiri ramuan utamanya adalah buah markisa. Dan rasanya masam-masam manis dan tidak muak. Seolah kita menikmati segelas air buah asam yang enak rasanya. Sebab ianya adalah makanan tambahan untuk membuang toksin bdan dan memecahkan lemak lebihan, jadi ianya tidak sesuai diambil oleh kanak-kanak dan wanita mengandung.


Hanya menggunakan air sejuk (macam saya , lebih suka air bersuhu bilik). Sebab rasanya masam-masam manis bila dinikmati dalam keadaaan sejuk memang lebih 'kaw' rasanya.

Letakkan isi satu pek C-Trimax dalam air sejuk tadi dan kacau perlahan. Apabila sudah sebati dalam campuran air, terus menikmati minuman C-Trimax. Disyorkan mengambil produk ini setiap hari sebelum sarapan. Boleh juga dinikmati waktu tengahari atau malam sebelum/se;epas menikmati hidangan makanan.

Kalau nak lebih berkesanan yang ketara, bagi mereka yang beratnya lebih 100kg, digalakkan menikmati C-Trimax ini 3 pek setiap kali waktu pengambilan. Bagi 70kg sehingga 100kg, hanya 2 pek setiap kali pengambilan C-Trimax, dan kurang 70kg satu pek sudah memadai.

Dan paling penting kita juga perlu mengambil lebih banyak minuman air masak setiap hari (sekurang-kurangnya 6 liter) bagi membantu proses pembakaran lemak. Dan lebih baik selepas menikmati minuman C-Trimax disusuli dengan senaman ringkas yang dapat membantu proses penurunan badan dengan cepat. Oh ya! Selain itu produk ini bukan sahaja boleh membantu menurunkan badan bahkan mampu memberi tenaga tambahan, untuk kita lebih cergas dan kekal aktif setiap hari.

Harga sekotak C-Trimax dengan 15 pek (setiap satu pek mempunyai sajian sebanyak 10gram) adalah:-

Semenanjung : RM120
Sabah/Sarawak: RM130

Untuk keterangan lanjut dan urusan pembelian, boleh hubungi  +60 10-330 0886 dan pautan sosial media FB C-Trimax :-)
C-Trimax Formula Untuk Kuruskan Badan Tanpa Perlu Berlapar! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on December 28, 2017 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.